Mám taký problém bol som na pokeci a narazil som na jednu neskutočne krásnu babu . Ale ja mám 16 ona 18 no proste písali sme si asi 4 hodiny a volal som ju do kina niekde posedieť najprv odmietala a potom povedala že niekedy by sme mohli ale len na 15 min
No ona sa vypla lebo uz mi pisala že ide off ja som jej napísal ze nefh pocka 5 min ze sa mi nahraju fotky ona kukla a šla off a tých 15 to už nejak vyriesim
nORMALNE TERAZ SKUS POCAKT KYM TI NAPISE ONA hlavne jej teraz nepis chvilu nech ma pocit ze nieje pre teba stredobodom pozornosti ze mas aj svoj zivot a tak no ak nenapise, tak mozno rovno kasli na nu, ale ked opise tak vstedy by som to neajk spracoval...
a k teme bitch please ti jebe? toto poznám ja som si tak 4 hodiny skypoval s kamoškou ... potom povedala nech zapnem webku ja som zapol a ona videla jak si honím ta sa odhlásila ,.. neviem čo teraz robiť ja ju milujem kurwa chlapče máš 16 spametiren
trápnejšie príspevky som ešte nevidel.. a myslím teraz ostatných a nie zakladatela témy
ja som sa na pokeci zoznámil s dvoma babami (ale nehladal som ich tam.. proste sme na seba nejak narazili ) a boli to dva najlepsie vztahy ake som mal...
niekedy proste skvelého človeka stretnete aj na takom blbom mieste akým je pokec
Ale akí sme tu teraz všetci morálni, pritom by sa podľa mňa kopa ľudí odtiaľto vpohode zabuchla do niekoho cez net. Ale no budiž.
Pozri, to, že sa "vypne", to proste môže mať 1500 dôvodov, ide sa najesť, ide na wcko, von so psom, nechce aby jej niekto kukal do pc keď je mimo, tak sa odhlási (to tiež robím)...atď. to s tým nič nemá. V prvom rade.
V druhom rade, je pekné, že si sa možno do nej zamiloval, ale chlape, poznáš ju 5 hodín či koľko si to písal...to by s tebou v reáli nešla von ani baba, čo by si spoznal vonku...to je ešte proste skoro! Nesnaž sa spracovávať ju von, ako si povedal, je možné že holka má blok a proste aj keby si bol ten naúžasnejší chalan na svete, tak ti neverí. To je normálne. Ak jej ty veríš, tak sa rozprávajte častejšie, niečo o sebe zistite, bavte sa, neťahaj ju hneď von ako frajerku...neviem, či si sa jej pýtal či niekoho má, alebo ako, ale mal by si si zistiť, ako to berie ona. Možno to nie sú jej fotky, robí si z teba dobrý deň a nič z toho nebude, alebo keď ju uvidíš nakoniec naživo povieš si toto snáď nie...a práve v tomto sú vzťahy cez net nebezpečné. Ale risk je zisk, niekedy. A ak rád riskuješ a nebojíš sa, možno sa z toho niečo vykľuje...len prosím ťa, nie že niekoho uvidím jeden deň si s ním píšem a už chcem vzťah ako takto proste môžeš uvažovať, veď trošku perspektívy...čo keby bola aj na birdzi a našla by sa vo fóre, kde nejaký chalanisko z netu opisuje a pýta sa, ako ju má zbaliť...čo je toto za súkromie, systém, riešenie? toto vedie k vzťahu?
Vzťah, akože vážny vzťah, nie je o tom, ako koho čo najrýchlejšie zbaliť, to chce čas, nehrň sa do toho ako debil. Nevravím, že nájsť si babu na nete je somarina, to nie. Určite si tam môžeš nájsť nejaké dobré dievča....rovnako ako v reáli si môžeš nájsť špinu. To je všetko strašne individuálne. Ale hlavne, ČAS! Daj tomu čas.
@marleymt tak tak to je chyba. nátlakom sa môže pokaziť veľa vecí a nedosiahne sa ním nič a pobabral to už . osobne ja aj keď sa mi nejaké slečny páčili nevolal som ich vonku hneď, ale oni po pár dňoch volali ma už samé veď pokiaľ sa chce stretnúť a má záujem tak nech sa spýta sama ako sa vraví trpezlivosť ruže prináša.
@miki24 tak ako nie je problém podľa mňa, keď chalan zavolá babu von, ale nie hneď na druhý deň...to by bola fakt čistá sliepka, keby s ním išla...keď si s ňou už bude písať dlhšie a obaja sa na to budú cítiť, že by sa radi videli, tak prečo nie?
@skellington666 veď dobre, aj ja som sa s mojim priateľom zoznámila takto, na nete, a nevidím na tom nic hrozné, a mamina sestra si tak dokonca našla manžela a už spolu žijú 10 rokov, ale tu ide o to, ako to on napísal, a čo za hovadiny tu rieši
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
daj si facku ...podľa mňa
Vypni ju aj ty
A ser na to chlape.
a tam sa zoznámiť s dievčaťom nie na pokeci ...
Ale inak ta uznavam, takto na vecer mi zlepsit naladu sa nepodari len tak niekomu
pobavilo
@zajkousko ahoj
a k teme bitch please ti jebe? toto poznám ja som si tak 4 hodiny skypoval s kamoškou ... potom povedala nech zapnem webku ja som zapol a ona videla jak si honím ta sa odhlásila ,.. neviem čo teraz robiť ja ju milujem kurwa chlapče máš 16 spametiren
hyhyhyhyhyhy, zdravím chalaniska z tramtárie ...........filip
@lukeeusk alebo si pozru reklamny blok na markize alebo jojke ktory trva casto tych 15 minut
Choď sa spýtať maminky čo by ti poradila
fakt díky @18
ja som sa na pokeci zoznámil s dvoma babami (ale nehladal som ich tam.. proste sme na seba nejak narazili ) a boli to dva najlepsie vztahy ake som mal...
niekedy proste skvelého človeka stretnete aj na takom blbom mieste akým je pokec
@skellington666 jasne a po 4 hodinách písania hovoriť, že som zamilovaný
...skutočné problémy s babami ti začnú až keď ťa po pol hodine písania si prestanú vypínať, ver mi
Pozri, to, že sa "vypne", to proste môže mať 1500 dôvodov, ide sa najesť, ide na wcko, von so psom, nechce aby jej niekto kukal do pc keď je mimo, tak sa odhlási (to tiež robím)...atď. to s tým nič nemá. V prvom rade.
V druhom rade, je pekné, že si sa možno do nej zamiloval, ale chlape, poznáš ju 5 hodín či koľko si to písal...to by s tebou v reáli nešla von ani baba, čo by si spoznal vonku...to je ešte proste skoro! Nesnaž sa spracovávať ju von, ako si povedal, je možné že holka má blok a proste aj keby si bol ten naúžasnejší chalan na svete, tak ti neverí. To je normálne. Ak jej ty veríš, tak sa rozprávajte častejšie, niečo o sebe zistite, bavte sa, neťahaj ju hneď von ako frajerku...neviem, či si sa jej pýtal či niekoho má, alebo ako, ale mal by si si zistiť, ako to berie ona. Možno to nie sú jej fotky, robí si z teba dobrý deň a nič z toho nebude, alebo keď ju uvidíš nakoniec naživo povieš si toto snáď nie...a práve v tomto sú vzťahy cez net nebezpečné. Ale risk je zisk, niekedy. A ak rád riskuješ a nebojíš sa, možno sa z toho niečo vykľuje...len prosím ťa, nie že niekoho uvidím jeden deň si s ním píšem a už chcem vzťah ako takto proste môžeš uvažovať, veď trošku perspektívy...čo keby bola aj na birdzi a našla by sa vo fóre, kde nejaký chalanisko z netu opisuje a pýta sa, ako ju má zbaliť...čo je toto za súkromie, systém, riešenie? toto vedie k vzťahu?
Vzťah, akože vážny vzťah, nie je o tom, ako koho čo najrýchlejšie zbaliť, to chce čas, nehrň sa do toho ako debil. Nevravím, že nájsť si babu na nete je somarina, to nie. Určite si tam môžeš nájsť nejaké dobré dievča....rovnako ako v reáli si môžeš nájsť špinu. To je všetko strašne individuálne. Ale hlavne, ČAS! Daj tomu čas.
ale toto...čistý facepalm