Ahojte...takže mám problém s chalanom. Strašne sa mi páči jeden chalan a neviem ako mu to mám dať najavo. Proste niekedy sme spolu chodili venčiť psov po večeroch ale neviem teraz akosi sme s tým prestali resp. on...už mi ani nenapíše...sem tam mi komentu
ja si myslim ze by si mu mohla najprv napisat ze ja sa ma a tak....proste v poho si pokecat....a ked sa ta on nespita ci nepojdete von tak by som mu napisala nejakou funny formou ci nepojde von...ze ste sa uz dlho nevideli...a ze ci "rexo" nepotrebuje ist na cerstvi vzduch sa aj s "diegom" prevetrat
@smileynikacmuq tie tvoje mená pre psov má fakt pobavili ... ale tvoj nápad je super ...asi to vyskúšam Opýtať sa ho?...na to nemám odvahu...bojím sa že budem počuť nie a radšej budem žiť v neistote ako počuť z jeho úst nie :/
moj skromny nazor : podla mna je to len obycajny nadrzany kkt ktory ta chcel pretiahnut ale prisiel nato ze mu nedas tak je prenho zbytocne s tebou stracat cas
Napis mu na FB, spytaj sa ho ci chce ist von. Ked povie ano, tak je sanca ze z toho nieco bude. Ak povie nie znamena to ze ta nechce a nebude z tebou zbytocne stracat cas
Ahoj ja by som sa s nim normalne porozpravala šla by som s nim von, a tak .. ..alebo ak na to nemáš odvahu, tak sa ho spýtaj cez chat..alebo je tu ešte druhá možnosť, že davaj mu to najavo píš mu, zaujimaj sa o nho, atd.. a tak zistíš či ma aj on zaujem o teba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@vaness333 Je na birdzi aj on?