Mám problém s močením proste cítim , že potrebujem na záchod , ale ak tam prídem a niekto už tam je tak sa nemôžem vymočiť .
Hľadal som si to na internete volá sa to PARUREZA.
Kto ma stým problém ? Ako ho mám riešiť ?
za pomoc dakujem.
prud mocu mam silny jak fras, nwm jak poriesili fyziku toho ale casto mi male kvapky idu aj na ruku a je to nechutne
no a bohuzial sa casto stava ze ti ktosi cerva ocumuje.. jednoducho - na normalny hajzel ist, tam mas sukromie, pohodu.. sice ten tiez byva casto obsraty/neda sa zatvorit, ale vycurat sa tam da takto
chlapi si prirodzene ocumuju vtakov navzajom. to je jak ked zeny si komparuju prsa. proste ta bisexualita je vsade. na pisoare zasadne nechodim. ja jedine do kabinky.. a ani tie nejsu zaruka sukromia .. DD
Ja tiež nejdem keď je niekto vedľa mňa. Napr ani na kúpalisku sa nesprchujem nahý ak tam sú iný muži.. Mňa bude nahého vidieť jedine moja budúca sexuálna partnerka
Ja som to tiež raz mal ale to len preto že som tam sieo z nudy a bol tam jeden fypek tak mi bolo blbe robit nieco ine tak som sa postavil k pisoaru a nic no trapas som musel rychlo zbehnut do kabinky ze som dostal prehanku ale inak s tym problem nemam a radil by som ti chodiť do kabinky nikto nebude riešiť či ti nejde močiť alebo ideš spustiť náklad
toto som aj ja mavala a hlavne v skole sa mi stale chcelo na wc a nemohla som si pomoct, ale odkedy sa nehnabim a mam sebavedomie neopisatelnych rozmerov je to ovela lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prud mocu mam silny jak fras, nwm jak poriesili fyziku toho ale casto mi male kvapky idu aj na ruku a je to nechutne
no a bohuzial sa casto stava ze ti ktosi cerva ocumuje.. jednoducho - na normalny hajzel ist, tam mas sukromie, pohodu.. sice ten tiez byva casto obsraty/neda sa zatvorit, ale vycurat sa tam da takto
@12 a čuduješ sa? Kde inde porovnávať ?