NO aj ja som nad tym premyslala ale dospela som k tomu ze to neni mozne lebo tu moju kamosku nema nikto s chalanov rad...ale fakt nikto a ten moj uz vobec nee
Nehovor ze chces byt s nim sama, ale ze chete byt spolu sami, to znie lepsie. A ak to bude ignorovat tak takej krave povedz rovno do oci ze nech nedolieza, ze je trapna. Alebo sa mozes este jej vyhybat cize by ti nemohla povedat ze dnes o siedmej pri kostole ...
Takáto kamarátka nieje bohviečo...ja by som takú nezniesla..nielenže nepochopí alebo si aspoň nedomyslí ešte sa aj pchá všade s vami..ja by som si všimla kebyže niekde niesom vítaná..si rozmysli či si ju chceš zavesiť na krk....ti bude možno za všetkými chalanmi behať...
jojoj na dedinach je to ine ako v meste tam si naseries jedneho cloveka a zachvilu ta nahanaju s vidlami ale teraz vazne no neviem ako ti poradit ale ver mi ze intrigy budu stale coraz menej viditelne vo vasom veku je este aka taka otvorenost ale ked budes starsia podobna kamoska by ti mohla velice zneprijemnit zivot na takych ludi sa treba vysrat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
NO aj ja som nad tym premyslala ale dospela som k tomu ze to neni mozne lebo tu moju kamosku nema nikto s chalanov rad...ale fakt nikto a ten moj uz vobec nee
a máááš to.... .