V poslednej dobe mi PC robí taký blbý problém, že keď som hral hru (Fifu 14), tak počas nej sa mi po nejakej chvíle vypol úplne pc len tak a znovu sám zapol (potom už fungoval normálne). A teraz sa to ešte zhoršilo, hral som, všetko v pohode, stopol som h
@erjedna no urobilo mi to znovu aj pocas toho, ked som bol len na nete a zase s tym rozlisenim, ze sa prve vypla pbrazovka nieco tam ukazalo, ze mam zle rozlisenie a potom sa vypol, zapol, vypol, zapol asi pat krat takto a potom uz normalne a po 15 minutach znovu
Ak ti to roby len pri tej hre tak bude problém z grafikou zmeň rozlíšenie, aktualizuj ovládač alebo to bude chybná kopia ak to nieje origoš hra Ale najprv sa pobav z tým rozlišením ...
@jonsi nerobi len pri hre, ako som napisal v @6...je to original hra a predtym mi nic take nerobilo, ukazalo mi aj nejaku slabo modru obrazovku s ciarami, ziaden napis a potom sa vypol a zapol...
Tak potom ak to roby len pri tej hre bude problém z tým rozlíšením ... Asi tam bude nejaká nekompatibilita medzi tvojou grafkou a medzi zobrazením hry ak nepomohol ovládač od grafky tak to asi nepôjde vôbec fixnuť
@jonsi ved pisem, ze nie len pri hre, ze aj ked som na nete to robi uz, mam ATI 4600...nejdem do windowsu hned mi to vypne alebo stmavne obrazovka, cosi nabehne, ze mam zle rozlisenie a vypne sa
@jonsi uz zase to ide v poriadku, pripada mi to akoby bol pc dost prehriaty a potreboval oddych alebo co, mozno to bol aj nejaky cudny virus alebo chyba dakde v elektrickej sieti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
anooo? a na taku kokotinu si ako prisiel? modra obrazovka vyskakuje vacsinou pri hw zavade. ak sa ti pc prehreje tak ho ochrana vypne..
Stiahnut program everest a zistit na akej teplote pracuje.
A hned vies na com si...