Neviete mi niekto pomoct alebo poradit? Uz asi 2 mesiace poriadne neviem uplodovat sem fotku,trva to, aj ked je malinka, vzdy nakocni mi vyhodi ze CHYBA pri tom sa do fotoalbumu bud nacita normalne alebo tak, ze v nom mam biele okienko len z nazvom fotky
aj mne to robi a dost ma to stve...fotky zobrazi len ako male biele stvorceky a nenacita mi stranku ale napise chyba...tiez by som chcela vediet co s tym...
mne po uploadnuti naskoci biela stranka a ked si znovu otvorim birdz a dam fotoalbum tak tam je. Ale mna trápi viac to, že sa nedá uploadnúť viac fotiek naraz
ja mam zas problem s editovanim profilu:/ nikdy mi to nenacita poriadne a ulozene data sa stratia, teda zostava mi stale len ten povodny text v profile
@tomas
Ok, poslem, problem je, ze mi to robia VSETKY fotky a zas nie som taky hotentot ze by som ju nevedela zemnsit a uplodovat vo formate .JPEG :+) Jaj a nerobi to len mne, ale aj ako je na uvodnej stranke vidiet kto prave pridal nove fotky tak castokrat aj inym uzivatelom zobrazi tam avo fotoalbume len bieli ramcek ale ked sa nan klikne tak normalne vidiet fotku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Ok, poslem, problem je, ze mi to robia VSETKY fotky a zas nie som taky hotentot ze by som ju nevedela zemnsit a uplodovat vo formate .JPEG :+) Jaj a nerobi to len mne, ale aj ako je na uvodnej stranke vidiet kto prave pridal nove fotky tak castokrat aj inym uzivatelom zobrazi tam avo fotoalbume len bieli ramcek ale ked sa nan klikne tak normalne vidiet fotku