Proste v kuse si odo mňa pýta napiť sa neviem ako ju mám odmietnuť lebo mne to je potom nechutné po nej piť (ostatných sa to tiež pýta a tiež jej daju napiť) a pritom si nosí do školy vodu ...prosím aku ju mám odmietnuť alebo nejakú výhovorku aspoň dí
@Reila ja som tiez s tym mala problem na zakladnej, spoluziaci ostatni po sebe normalne pili, ale mne to prislo nechutne. doma ma vzdy ucili ze ak nejde o zivot, nemusim zbytocne pit po ostatnych ich sliny. a na mna kukali ako na blazna, ale po case si uz zvykli a nepytali odomna.
takze normalne jej povedz ze jej nedas napit, pretoze je to nehygienicke. k vyssie uvedenym radam (herpes, nieco horke do vody atd.)by som sa uchylila az keby bola naozaj neodbytna, pripadne ti dokonca brala vodu potajomky
Nechapem co to su za sposoby pytat nieco od inych. Sak ked na to nema nech trpi. Jej problem. Kedy som ja ozobracovala spoluziakov ked som bola smadna alebo hladna? Nenormalne daco
A načo výhovorky? To jej stačí,podľa mňa, normálne povedať.Ja byť tebou sa nevyhováram a poviem jej to vyslovene do očí.Ako keby sa to stane raz za čas,že si ju zabudne tak ok,ale keď sa to opakuje a ešte si nosí svoju vodu,tak je to dosť čudné.
A výhovoriek tu máš dosť...ja by som sa priklonila k tomu herpesu alebo jej normálne povedz,že ti to prekáža sa potom napiť z flaše,z ktorej pila ona,lebo ti to nepríde hygienické...
Mám podobný problém, spoluziacka sa ma cas od casu opytala ci sa moze napit a ja ze hej kludne a teraz je to castejsie a castejsie a neviem co robit, nemozem sa zrazu vyhovorit na nasledne opary ...ach asi vyskusam to s tym prehanadlo, lebo teraz si zvykne uz zvykne poziciavat pera a zvyraznovacky a boh vie co este a niekedy to uz bere ako samozrejmost a berie si sama. Ale nechcem na nu vyskocit ze c si to dovoluje (nie som ten typ cloveka)
povedz že máš herpes, alebo pokiaľ má takú potrebu oblizovať veci po tebe tak jej navrhni, že kľudne sa môžete aj bozkávať. a pokiaľ nie je lesba tak ju to hádam prejde a bude od teba bočiť :ehm:
Vždy keď si niekto odo mňa vypýta fľašu tak sa spýtam, či nemá herpes/aftu. Nikdy mi nenapadlo, že by to bola ale výhovorka ... Musím vyzerať dosť nedoprajne .. Čo tak chrípkové obdobie a že sa snažíš eliminovať nákazu?
herpes,afty...ale čo taká mononukleóza a iné svinstvá šíriace sa slinami :ble:
@smilerrr neviem čo tam máte za vzťahy, ale tak ako spolužiačka by sa v jej prípade myslím zachovalo viac ľudí...ak niekomu niečo pernamentne povoľuješ, tak sa to stane samozrejmosťou, na ktorú sa dotyčný prestane raz pýtať...spolužiačka pritom nemusí ani vedieť, že ti niečo vadí..upozornila si ju už na to? ak ešte nie, keď ju budeš najbližšie vidieť ako ti niečo berie, najférovejšie od teba by bolo požiadať ju, či by sa ťa mohla nabudúce aspoň opýtať či smie... napríklad lebo si už párkrát hľadala niečo, čo si nevedela nájsť a pod...nie je na tom nič tragické, ľudia ti budú po hlave skákať dovtedy, kým si po tej hlave skákať necháš...to, že jej nasypeš preháňadlo do vody, ti možno zabezpečí že si vodu už od teba nikdy nezoberie ale čo ten zvyšok? na ten si budeš preventívne pluť? nápad s preháňadlom je navyše maximálne trápny a detinský vhodný akurát pre úbožiakov, ktorí nevedia ako inak riešiť svoje problémy :ehm:
@smilerrr presne tak ! aj moje zvýraznovače,stabillo ,kružidlo ,pravítko a len mi povie že mi požičás a ani by som nestihla dopovedať tak to zobere alebo minule na chemii mi povedala maťa daj mi perečník a ja že čo ? a ona ved si chcem vybrať daj -.- ja neviem čo idem robiť už ani farebné perá radšej do školy nesosím
@reila napríklad u mna si dost casto poziciavala "bielitko", keď som si uvedomil ze ja ho ani velmi nepouzivam, lebo si pisem poznamky do notebooku tak som ho prestal nosit do skoly a najradšej by som nosil len pero a ceruzku do skoly ale moje mysel mi to nedovoli musim mat kopu dalsich zbytocnosti v peracniku
tá tvoja spolužiačka je hlúpa pohodlná piča, ktorá má tendenciu všetkých využívať a spoliehať sa na nich, v zmysle, že nejako bude, ostatní za mňa spravia. Odjebať takú potvoru čo najskôr, život bude krajší a jednoduchší. Ver mi, neboj sa povedať nie. V triede je vás veľa, nájde si niekoho iného na chlípanie z fľaše.
toto by som nezniesla , to aj odomna stale ze daj energetak.. No povedz že máš infekciu , alebo povedz ,že vzdy ked dáš niekomu napiť z vody potom mas infekcie ,ze prepáč vypítaj si od niekoho iného
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
2. Prečo si kurva vymýšlaš vek?
3. "Nemozem ti dat napit,lebo mávam potom opary na perách ked pijem po iných"
dalsi prosim
ja furt pýtam piť od všetkých...
Skús jej povedať výhovorku prečo jej nemôžeš dať. A ak bude neodbytná tak povedz dobre napi sa... A už len sleduj ako to dopadne...
Síce kebyže je to o čosi staršia holka a som na strednej skúsil by som jej tam šupnúť Yohimbin, že čo to s ňou spraví
takze normalne jej povedz ze jej nedas napit, pretoze je to nehygienicke. k vyssie uvedenym radam (herpes, nieco horke do vody atd.)by som sa uchylila az keby bola naozaj neodbytna, pripadne ti dokonca brala vodu potajomky
A výhovoriek tu máš dosť...ja by som sa priklonila k tomu herpesu alebo jej normálne povedz,že ti to prekáža sa potom napiť z flaše,z ktorej pila ona,lebo ti to nepríde hygienické...
a potom jej povedz,že prepáč,ale že mávaš z toho opary,
keď zdieľaš s niekym pitivo
ale herpes je fajn nápad, proste povedz že máš slabú imunitu, hneď sa ti vyhodí pusa a nebudeš dávať nikomu napiť
@smilerrr neviem čo tam máte za vzťahy, ale tak ako spolužiačka by sa v jej prípade myslím zachovalo viac ľudí...ak niekomu niečo pernamentne povoľuješ, tak sa to stane samozrejmosťou, na ktorú sa dotyčný prestane raz pýtať...spolužiačka pritom nemusí ani vedieť, že ti niečo vadí..upozornila si ju už na to? ak ešte nie, keď ju budeš najbližšie vidieť ako ti niečo berie, najférovejšie od teba by bolo požiadať ju, či by sa ťa mohla nabudúce aspoň opýtať či smie... napríklad lebo si už párkrát hľadala niečo, čo si nevedela nájsť a pod...nie je na tom nič tragické, ľudia ti budú po hlave skákať dovtedy, kým si po tej hlave skákať necháš...to, že jej nasypeš preháňadlo do vody, ti možno zabezpečí že si vodu už od teba nikdy nezoberie ale čo ten zvyšok? na ten si budeš preventívne pluť? nápad s preháňadlom je navyše maximálne trápny a detinský vhodný akurát pre úbožiakov, ktorí nevedia ako inak riešiť svoje problémy :ehm:
"Nie."
"Prečo?"
"Nie."
That's it