mam taky mensi problem...ked si v noci lahnem do postele, tak si neviem najst dobru polohu na spanok, proste sa mi v nej zle lezi a tazko sa mi zaspava...naproti tomu rano sa mi tam uz lezi strasne dobre, alebo ked si aj hocikedy cez den lahnem, tak sa mi
ja mam ten isty problem, obdivujem ludi co vecer lahnu spat a do 5 min zaspia....ja aj ked som neviem jak unavena tak sa prehadzujem tam a nie a nie zaspat ...hrozneeeee
Holyknight - fyzickej aktivity vela cez den nemam, to druhe praktizujem
...ale to vobec nie je o tom, aj ked niekedy mam toho vela cez den a podobne, tak sa mi zle v lezi v posteli, ked idem spat...a unaveny mozem byt akokolvek, ale ked lahnem v noci, tak ako keby ma unava presla...ale neviem preco mam ten problem len v noci, inokedy sa strasne dobre citim v posteli, najlepsie sa naspim poobede, ale to by som uz v noci nezaspal...radsej by som bol, keby sa mi v noci lezalo dobre v posteli ako cez den...
Mne sa tiez obcas zle zaspava a hlavne ked som velmi unavena.Vtedy mi zacnu ako keby trpnut nohy a zacnem nervozniet.Obcas mi pomoze bud teple mlieko,kakavko alebo pivo.Pivo je tazky uspavac.Zaspavam tak isto:perinka medzi nohami,na lavom boku a bez vankusa.Uz sa tesim da postele
Luc.ka - tak to aby som sa zamestnal ako nocny straznik a budem si moct ten biorytmus prehodit Alebo nech mi v skole urobia individualny studijny plan, pripadne sa hodim na externe a uz budem cele dni spavat a v noci byvat hore a uz ma vobec nikdy nikto nezastihne, lebo cez den budem spat a v noci budu spat ostatni
moj ex spaval bez vankusa. akonahle sa mu nejakym omylom dostal vankus pod hlavu na druhe rano schovaj sa kym mozes takze mne to az take divne nepride
ja spavam na bruchu vacsinou bud s paplonom medzi nohami a jednou rukou pod vankusom vystretou az k stene a druhu skrcenu pri sebe a to zaspim bez problemov alebo na chrbat si lahnem jak do rakvy ked potrebujem trocha ponatahovat celu seba sa a milujem vankuse. spavam na 4
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a ked chces rychlo rob v ten den nejaku tazku fyzicku aktivitu...a ked uz nic takeho tak si aspon pred spanim vyhon
Holyknight - fyzickej aktivity vela cez den nemam, to druhe praktizujem
...ale to vobec nie je o tom, aj ked niekedy mam toho vela cez den a podobne, tak sa mi zle v lezi v posteli, ked idem spat...a unaveny mozem byt akokolvek, ale ked lahnem v noci, tak ako keby ma unava presla...ale neviem preco mam ten problem len v noci, inokedy sa strasne dobre citim v posteli, najlepsie sa naspim poobede, ale to by som uz v noci nezaspal...radsej by som bol, keby sa mi v noci lezalo dobre v posteli ako cez den...
jaaaaj uz aby som lezala v posteli!
Ja mám svoj veľký vankúš, potom menší taký "ploský" a na tom ešte jeden maličký
A ak nemám túto moju "zostavu" tak je to so mnou problematické...ale inak v týchto dňoch ľahnem a zaspím, ani neviem ako...
a niekedy sa mi podarí zaspať normálne že v lekárskej stabilizovanej polohe tak pretočená napoly...
podla mna by si sa mal prihlasit ako ojedinely zjav...
skus si prehodit biorytmus... v noci bud hore a spavat chod rano mas po probleme
ja spavam na bruchu vacsinou bud s paplonom medzi nohami a jednou rukou pod vankusom vystretou az k stene a druhu skrcenu pri sebe a to zaspim bez problemov alebo na chrbat si lahnem jak do rakvy ked potrebujem trocha ponatahovat celu seba sa a milujem vankuse. spavam na 4