Keď som stretla jedného chalana tak som vedela že ho nebudem mať pretože je starší a má frajerku,dnes už jeho snúbenica. Ale veľmi sa mi páči,takto sa mi ešte nikdy nikto nepáčil ako on teraz ale mám smolu a mňa to aj tak bolí. čo mám robiť?
mas 13 ser na to fakt ser na to.. 13 rocnu babu by starsi nechcel, ma snubenicu tak ratam s tym ze ma cez 20 => nemas sancu => jeb na to este sa na tom v buducnosti zasmejes.
tvoj ani jeho vek by som neriešila ... vek vôbec nie je podstatný...
ale to, že je zasnúbený, zadaný je sakra dôvod na to aby ho necháš na pokoji.. nezostáva ti nič iné ako zabudnúť... čas to všetko vylieči.. veľa šťastia...
Pozri sa, vek je naozaj len číslo. Ale pokiaľ má SNÚBENICU, bude mať viac ako 20 a nech ja hovorím čokoľvek, taký chalan určite nebude chcieť mať nič s 13-ročnou. Ver mi.
A proste...zabudni na neho, nechaj ho, nerieš ho, ber ho ako platonickú lásku.
Nikdy som nechápala, prečo niekto rieši zadaného. Má to, čo chce. Keby nemal, tak sa rozídu. Tretí sa do toho nikdy pchať proste nemá Vo vzťahoch som riadne konzervatívna. A som za to rada, takéto hlúpe nápady vôbec mať.
ty sa mozesaj na hlavu postavit ak o teba zaujem nema, co teda posobi ze nema, takze rob co chces, dostala by si ho len v priapde ze by nebol spokonys tou druhou, co vyzera ze je
Ty si ho stretla ale aj ti stihol vyjadrit zaujem o teba ako zenu? Alebo len snivas ake by bolo keby si vytasila vsetky zbrane? Lebo zda sa mi divne ze by 20 rocny so snuvenicou riesil cerstvu znamost na takej urovni...ci si nedomyslas nieco...
takto,vďaka ľudia za rady ale niektorý ste si tie hrešenia mohli odpustiť. A on je toho kresťanského spôsobu poznáme sa z fary a zapáčil sa mi ešte skôr než som sa dozvedela že ma frajerku len potom mi to povedala kamoška, a ja sa do ničijeho vzťahu nepletiem len dosť často rozmýšľam že čo by bolo
@bangbangboom pol roka cca sú .. od septembra tak nejako .. niee lebo oni spolu bývali denno denne len potom odišiel do Blavy robiť niekedy v januári a teraz si píšu cez smsky vkuse .. (majú to zadarmo)
@rebeka12 Pokiaľ máš naozaj 13 rokov, tak... - keď som bola v tvojom veku, tiež sa mi páčil starší muž - 26 ročný. Ale časom ma to prešlo, dozrela som... Rozumiem, že teraz ťa to teraz trápi...
bože všetci jej tu nakladáte a nadávate ako keby bola nejaký kus handry ...to vám nič nehovorí slušnosť?
@rebeka12 ako už niektorí povedali je to naozaj nereálne a v tvojom veku sa často dievčatám stáva že pobláznia do chlapca/chlapa, ktorý je pre nich nedostupný a myslia si, že stratili zmysel života keď s ním nemožu byť.. ale je to všetko o tvojej voli zmeniť zmýšlanie, uvedom si že tadialto cesta nevedie a sústreď sa na iné aktivity nájdi si možno nejaké hobby, chodievaj von s kamarátmi a spoznávaj nových ľudí a možno práve tak spoznáš niekoho kto ťa očarí a hlavne niekoho primeraného k tvojmu veku takýchto "zalúbení" zažiješ ešte veľa v živote
aj ja som sa "zamilovala" do svojho profesora ked som mala 12/13 ale rýchlo ma to prešlo ... nesmúť a hľadaj v iných vodách ked už máš teda potrebu mať niekoho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
PS : Vek je len číslo ... Už som si to uvedomila aj ja ...
Bude sa ti páčiť určite ešte niekto, ak je zadaný a má snúbenicu tak ho nechaj na pokoji a nebuď piča.
nevieš čo je láska.
vyjeb sa na to.
ale to, že je zasnúbený, zadaný je sakra dôvod na to aby ho necháš na pokoji.. nezostáva ti nič iné ako zabudnúť... čas to všetko vylieči.. veľa šťastia...
On ma vlastny zivot a urcite si uz planuje aj buducnost, ked sa zasnubil. Vykasli sa na to, zbytocne sa budes trapit.
Mas este vela vela casu na taketo veci, zatial si uzivaj detstvo
ale mozno prave preto: kasli na neho. teraz si to asi nevies predstavit, ale vies kolko takych a lepsich este pride?
Ak je chlap šťastný,iná ho zaujímať nebude Žena piča nie je,to chlap je pičamEn,keď má priateľku a napriek tomu sa pozrie/stretne s " pičou " ...
A proste...zabudni na neho, nechaj ho, nerieš ho, ber ho ako platonickú lásku.
Nikdy som nechápala, prečo niekto rieši zadaného. Má to, čo chce. Keby nemal, tak sa rozídu. Tretí sa do toho nikdy pchať proste nemá Vo vzťahoch som riadne konzervatívna. A som za to rada, takéto hlúpe nápady vôbec mať.
@rebeka12 ako už niektorí povedali je to naozaj nereálne a v tvojom veku sa často dievčatám stáva že pobláznia do chlapca/chlapa, ktorý je pre nich nedostupný a myslia si, že stratili zmysel života keď s ním nemožu byť.. ale je to všetko o tvojej voli zmeniť zmýšlanie, uvedom si že tadialto cesta nevedie a sústreď sa na iné aktivity nájdi si možno nejaké hobby, chodievaj von s kamarátmi a spoznávaj nových ľudí a možno práve tak spoznáš niekoho kto ťa očarí a hlavne niekoho primeraného k tvojmu veku takýchto "zalúbení" zažiješ ešte veľa v živote
aj ja som sa "zamilovala" do svojho profesora ked som mala 12/13 ale rýchlo ma to prešlo ... nesmúť a hľadaj v iných vodách ked už máš teda potrebu mať niekoho