Ahoj... kamarátka má jeden problém stalo sa jej to už dvakrát a po pravde to mňa a aj ju dosť vystrašilo... boli sme vonku a ona držala svojho psa na vodítku a ono jej zrazu vypadlo z rúk a padla.na kolená a mala hrozné kŕče v bruchu a potom keď sa pozrel
@tasha5 - no a čo mňa to baví a nezaujíma ma aká bude odozva keď niekto hľadá pomoc (lekársku) tak idem za rodičmi keď mám 15 a nie sa tu pýtať neprajníckych ľudí, ktorý každý druhý podľa nej vyštudoval medicínu a je pediater, ktorý sa vyzná do navretých žíl.
@etelnair uz som to pekne napisala ze .. hej sak ale tak ked forum, znamena ze skusim sa opytat tam kde su rovesnici a ludia podobneho veku . a ked panikaris/me , nerozmyslas/me casto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale popravde miesto pisania do fora by som asi skusil navstivit doktora. trable s obehovou sustavou nie su sranda
Myslíš, že ten admin ti nejako pomôže? Práve na TOTO tu tie fóra sú, len vy to asi nikdy nepochopíte.
>
@etelnair uz som to pekne napisala ze .. hej sak ale tak ked forum, znamena ze skusim sa opytat tam kde su rovesnici a ludia podobneho veku . a ked panikaris/me , nerozmyslas/me casto
(to len tak, že mám som si v hlave sformuloval celkom creepy dej