ľudia mám taký problém :/ moji niektorý kamoši si myslia že pijem Ale pritom som za svoj život vypila za glk piva a za 2 glgy Metaxy A dnes má kamoš 18 a zajtra ma volá piť ráno my ale máme zo školy výlet a ja sa bojím kometn
tak je jedno čo spravíš pred alebo po, ak si slabý pijan, aj malé množstvo ti udrie do hlavy a je možné, že ťa to skoro položí..takže buď nepi veľa (čo je ťažko povedať koľko ), alebo nepi vôbec, inak bude výlet veľmi nepríjemný
a ak by si sa chcel nejako v pohode vyhnúť tomu aby ťa nútili piť, povedz že ti bolo celý deň naprd a si na tabletkách..a ak ťa aj na tabletky budú nútiť piť, sú to zlí kamaráti a chcú ťa na šrot
Začni pomaly, daj si jeden, dva, prejdi sa, nechaj si pauzu, keď po dlhšom čase budeš cítiť že je to zatiaľ ok, tak si daj ďalej. Hlavne toho nepi naraz veľa, lebo dopadneš ako ja minule, keď nič nič a potom tých 10 vodiek zapôsobilo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov