cawte no ja sa len xcem spytat, ze preco je to tak, že ja sa vždy zalubim do niekoho kto na mna zvysoka kasle a tí, kt. xcu mna na tych zvysoka kaslem ja, to preco???
pocuvaj ma...to je nepisane pravidlo aspon v mojom pripade hehe proste musis sa s tym naucit zit taaak ale jasne ze sa najde taky co budes aj ty mat rada aj on dovtedy si uzivaj..
to je aj u mna tak.....zalubila som sa do jedneho chalana,,ale ten nemal o ma zaujem,ze nie som jeho typ,,,,a na druhej strane sa do mna zalubil jeden chalan s mojej dediny kde byvam,ale ja ho nechcdem a len ma stale otravuje ,ze preco ho nechcem a tak,,ale to ho casom hadam omrzi,,ale vratme sa k tebe,,,musim si najst takeho chalana,ktory bude mat o teba zaujem a tak..ono to pride samo,,,,ani nebudes vedet sa do teba ten doticny zalubil,,ale cjalani sa niekey tak spravaju ze sa do teba zalubia le ty to necitis lebo sa k tebe chovaju ako keby si ich nezaujimala,,,ale v skutocnosti ta lubi...chalôani sa pred kamaratmi iba machruju tak si ho zavolaj len tak ze sa idete poprechadzat a potom uvidis aky je v skutocnosti,,drzim Ti palceky nech ti to vide,,pa
...ak odmietas toho komu sa pacis, tebe sa stane zvycajne to iste, hovori o tom znamy citat: neopustaj toho, kto ta miluje len preto, ze sa ti niekto paci, lebo ten ta opusti preto ze miluje ineho...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov