chalani poradte chodim s jednou holkou a ja nevem preco ked sme v skole spolu tak ja sa ku nej cudne spravam ale ked sme sami tak to je lepsie je tam setko objatia aj bozky .pomozte prosim
To bude tym, ze mas 14.. Sorry, ale hanbit sa za priatelku??? To fakt nevyzera na to, ze ´ju lubis alebo si ehm ako sa hovori nevyspely.
A skor nez sa do mna obujete, ze som ten skaredy zly ujo co kritizuje 14rocnyvh. Tak ak by mal 18 zjebem ho pod ciernu zem, lebo to uz by bol fakt obmedzeny dement. Takto to je len nevyspelost, ktora casom zmizne. Rada na to neexistuje, proste to je v tebe, bud su ti prednejsi kamosi alebo ona. Btw ked sa za nu hanbis davas az prilis na kamosov a ich nazor, co nie je zle, ale kto s nou chodi? Ty alebo tvoji kamosi?
Rockstar reset este nie, este je moc primlady, ak je to teda jeho pravy vek reset neskor ked uz nebude vladat ale este sa len rozbieha a uz sa za nu hanbi C C C......
Yrik na kamoššou sa úplne nevyser lebo keď sa rozídete budeš mať problémi zaradiť sa do partije obmedziť hej ale nie sa vysrať podobné jebnuté rady nepočúvaj lebo ti isto nepomôžu a pamätaj ako koľvek ti chce dievča poradiť tak v istých veciach je lepší kamarát aj keď sa to niekedy zle počúva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A skor nez sa do mna obujete, ze som ten skaredy zly ujo co kritizuje 14rocnyvh. Tak ak by mal 18 zjebem ho pod ciernu zem, lebo to uz by bol fakt obmedzeny dement. Takto to je len nevyspelost, ktora casom zmizne. Rada na to neexistuje, proste to je v tebe, bud su ti prednejsi kamosi alebo ona. Btw ked sa za nu hanbis davas az prilis na kamosov a ich nazor, co nie je zle, ale kto s nou chodi? Ty alebo tvoji kamosi?
čo ešte?