ach ta laska....urcite ze je to tazke zabudnut na nu hlavne ked sa kazdy den vidite a ty stale ju asi lubis...ale podla mna skus sa zamerat na nejake ine dievca v tvojom okoli...najdi si novu lasku!!!a zabudni na tu staru,inak to nejde.ale ak sa uzavries pred novym vztahóm len preto,ze este stale citis nieco k tej predchadzajucej,tak to nepojde....hladajjj ojj ale som tomu dala hheh
Ja veľmi pekne dakujem za všetko čo ste napisali, len ked ju každý den vidim v škole a pozeram sa na nu, je to kusok ine, ťažšie. určite by bolo všetko ine, keby sme neboli spolužiaci, no sme, v jednej triede.
Ja neviem ako sa k nej mam spravat, absolutne. Aj sa rozpravame a tak, no je to ine a vidim, že o mna nema taky zaujem ako davnejšie, a citim sa tak zvlaštne, že niekedy sme spolu chodili a teraz ma berie ako obyčajneho spolužiaka. preto neviem, čo robit, ked ju stale vidim a tak.....no dik za všetko čo ste napisali, pomohlo to. DIK
Skus zistit ci si jej uz naozaj lahostajny. Ser na nu, motaj sa okolo inych bab a ked nic ine tak minimalne za tebou zacne doliezat. To su proste zenske, ked mozu mat tak jebu na to a ked sa jebe na ne, tak vtieraju..
Niekedy fakt neviem co maju v tych hlavach, ale to uz je na inu diskusiu
Daj jej najavo, že ti je naozaj lahostajná. Nenapís jej ani cez to icq prvý, hovor pred nou, ale nie zas nápadne, len tak akoze debatujes s kamosmi, kam pôjdes, a aké super dievcatá tam spoznás alebo si uz spoznal A mozno sa ukáze, ze aj ona ta má este stále rada. A ked nie, tak chce to .... cas, ako bolo uz spomenuté. hlavne zamestnaj svoju mysel vela činostami.
A este ja veru neviem, čo zas majú v tých hlavách niektorí chalani
No mozno ta ma stale rada ako to tu vsetci predomnou popisali... ale je mozne ze uz aj nie a fakt si pre nu uz len spoluziak a kamarat....proste ak ta vazne nema uz rada tak ty sa s tym musis len zmierit a proste tiez sa k nej spravat len ako ku spoluziacke -a ak by ta mala nahodou este stale rada taak toto by isto zabralo..lebo ako tommy spominal dievcata chcu to co nemozu mat (ako plati to aj opacne a aj u chalanov aj ked nevim preco to tak casto je...)...proste sa k nej spravaj ako ku vsetkym ostatnym spoluziackam a bud na nu po case zabudnes alebo sa date zas dokopy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja neviem ako sa k nej mam spravat, absolutne. Aj sa rozpravame a tak, no je to ine a vidim, že o mna nema taky zaujem ako davnejšie, a citim sa tak zvlaštne, že niekedy sme spolu chodili a teraz ma berie ako obyčajneho spolužiaka. preto neviem, čo robit, ked ju stale vidim a tak.....no dik za všetko čo ste napisali, pomohlo to. DIK
Niekedy fakt neviem co maju v tych hlavach, ale to uz je na inu diskusiu
A este ja veru neviem, čo zas majú v tých hlavách niektorí chalani