Ahojte chcela by som sa spýtať čo by mohlo byť na chybe keď mi na facebooku nejdu otvoriť albumy čiže ich enmôžem ani upravovať ani pridávať fotky a vytvárať nový album.Včera večer mi to ešte všetko pekne išlo. Skúšala som to už na troch pc cez hocijaké p
@forte ja som mal na mysli to, že koľko ľudí sa dokázalo namotať na jednu sociálnu sieť... viem, že keď to niekto používa rozumne a nesedí za tým pol dňa, tak je to v pohode, ale keď už vidím niektorých ľudí pre ktorých je facebook život a každodenná rutina tak proste len nechápem... a práve podľa tohto súdim aj autorku tohto fóra, že je schopná napísať sem fórum o niečom takomto (neberte to v zlom, ale tak to vidím ja)
@zuzulina no prepáč, že sa z toho vyvinula úplne iná téma, ale to že sa neozval nikto k téme logicky naznačuje, že rovnaký problém nemá nikto a asi ti s ním nikto nevie pomôcť...
btw teraz k téme: 1. skús to zajtra, alebo proste neskoršie
2. cez ten mobil by to tiež malo ísť, takže skús ak si neskúšala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
serte už na ten fakebook sprostý...
fotky tam mam po milu jarmilu ulozene v albumoch..
ked to nevies, neries..
musím priznať, bol som tam, ale jednoznačne som prišiel na to, že je to bullshit
stále nechápem tie milióny ľudí, čo na tom závisláčia... čo vám to dáva?
btw teraz k téme: 1. skús to zajtra, alebo proste neskoršie
2. cez ten mobil by to tiež malo ísť, takže skús ak si neskúšala