Awojte. Mám skoro 18 a jeden problém, ktorý ma už dlho trápi. Keš som mala 15 chodila som 1/2 roka s chalanom ktorého mama celkom schvaľovala. Raz sme sa však rozišli a neskôr som začala chodiť s Maťom. Boli sme spolu 6 mes. keď sme mali 1x sex. Mama sa t
POved mame jedno. mami? mas ma rada? Chcela by si aby som bola stastna? ano? tak sa mi neplet do toho s kym chodim.
Ja neviem nezijeme v staroveku kde rodicia schvaluju partnerov. som zvedavy ked sa vydas ci pojde za tvojim partnerom a porosprava sa s nim o tom, ze ta nabuchal. chore. Ja by som to asi tak reisil. Inak obmedzovanie slobody je trestne. vpliv na to mozu mat ale ak sa mate radi. Ja tomu nerozumiem. ja takych rodicov nemam. sice ani frajerku takze neviem co by sa dialo keby som mal. Ale viem, ze by moje rozhodnutie tolerovali
Tak toto ja nechapem,ved si us dost stara na to aby si vsetky rozhodnutia mohla robit sama, ato ze ti mama robi take sceny?? tak toto je silne kafe drzim palce,lebo vies ze takto to nepojde naveky..
teraz radsej mame nic nehovor...ked je chora tak radsej mlc...vysoky tlak nie je sranda...aj moj oco ma tlak a veru doma musi byt klud a jemu nic nevraviet take co ho rozculi ...takze mame ani slovo...
Sak uz budes mat 18, ako pises, to by si mala tvoja mam uvedomit....a co jej vlastne na nom vadi, ze si s nim spala?toto nepochopim, ja nastastie takych rodicov nemam...proste zistili, ze mam priatela, apk som ho po case doviedla a paci?nepaci?smola je moj ja s nim chodim... fotrovci su v tomto v pohode
ocuj toto je este v pohode... keby ti mama uz od tretieho rocnika hovorila ze si kurva ze jej nicis zivot a ze si jej prekliatie ako to robi moja neviem co by si robila potom... no aked sa u mna dozvedela mama ze spim s mojim chalanom tak ma vyhadzovala z domu takze mozes byt rada ze ta tak psychycky nenicila a ver tomu ze ono to chce len a len cas... spavila si chybu ze si mame ustupila predtym keby si si stala za svojim ze ho milujes pred nou mala by si to za sebou uz lebo by to prehrmelo... inak podla mna sa tvoja mama s niekym rozpravala a ten jej dal nejake vychovne kaleraby a preto tak zmenila nazor
povedz jej to ja napr secko matke hovorim....po case ju to ajtak prejde ...ved sa jej spytaj ty ze kedy ona zacinala so sexom..urcite ti povie ze v 15tich...preto sa o teba tak strachuje
mala by si na nu zahrat taku hru.... zacni sa o nu zaujimat... zavolaj jej do prace ze ako sa ma..... pozvi ju na kavu... toto rob asi tyzden no a potom si s nou jednoducho len sadni... povedz jej ze ju mas rada ze sa o nu bojis ale ze lubis henteho ale ju mas tiez rada ze śi snou chces rozumiet tak nech sa ta snazi pochopit vec nic takeho zle nerobis a sak budes mat 18
nho..mam taky problem sa mamou......stale ma vecer normalne ze skusha dos chool ci som secko naucena....mam 15 a nemohem ani na net chodit...lebo si to muism zasluzit...normalne ze cvokhouse....poradte....cem ist na vlastne ziadost do napravaku..lebo to s mojimi fotrovcami nevydrziim
to čo má byť za komentár??? inak, že prečo by ti mala zakazovať chodiť s niekým, koho miluješ? ale ja by som jej to povedala na tvojom mieste až keď vyzdravie.
podla mna by ste sa mali s mamou porozpravat zoci voci, a mala by si sa jej normalne spytat co jej vadi atd., a ty by si mala povedat svoje pocity, musite si to povedat vsetko vsetko, a ak nebude chciet navrhni jej ze by ste sli ku nejakemu psychologovi, pls napis ako to dopadlo , dik, pa
sa mi az rozum obcas zastavuje z toho coho su rodicia schopni...
ani to nie je pravdepodobne tvojej mamy chyba,len ona bola pravdepodobne tak vychovavana a vtedy bola ina doby,tak ona si ani ini sposob komunikacie s vlastnou dcerou asi nevie predstavit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ja neviem nezijeme v staroveku kde rodicia schvaluju partnerov. som zvedavy ked sa vydas ci pojde za tvojim partnerom a porosprava sa s nim o tom, ze ta nabuchal. chore. Ja by som to asi tak reisil. Inak obmedzovanie slobody je trestne. vpliv na to mozu mat ale ak sa mate radi. Ja tomu nerozumiem. ja takych rodicov nemam. sice ani frajerku takze neviem co by sa dialo keby som mal. Ale viem, ze by moje rozhodnutie tolerovali
Mama ja to dááávno vieeeeem,že som k tebe zlýýý aj keď som tvooooj Tublatanka RuluZZ
katastrova na obzore
pockaj do 30tky, a potom chod za mamou a povedz jeje ze vcera ti dap priatel prvu pusu, uvidis ako zareaguje, a podla toho mozes postupovat dalej
ale na druhej strane nech sa nestazuju, mali jej dat prednasku ako byva v americkych filmoch a bol by pokoj
Mam žuvačku...
Ooohohoo...
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
q
sa mi az rozum obcas zastavuje z toho coho su rodicia schopni...
ani to nie je pravdepodobne tvojej mamy chyba,len ona bola pravdepodobne tak vychovavana a vtedy bola ina doby,tak ona si ani ini sposob komunikacie s vlastnou dcerou asi nevie predstavit...