Ahojte chcem sa vás opýtať ohľadom poštára/ky. Previedla som slečne peniaze na účet a ona mi poslala balík ako klasickú poštu čiže žiadna dobierka. V schránke na žltom papierku čo je dobierkový som našla napísané že sa nezmestil do schránky a pritom mi ni
mne tiež prišla sms vo štvrtok (ešte) že na druhý deň mi príde ,,balík do rúk,, ... balík neprišiel, lístok v schránke som taktiež nenašiel a už je štvrtok ... takže asi ich budem kontaktovať, bo tam majú pekný bordel
tusim ze ti ho nemusi doniest pokial je nejakych vacsich rozmerov aj ked mi to pride ze ten tvoj nebol tak obrovsky ze ti ho nemohla doniest... takze asi pochybila postarka. mala ti zazvonit a keby si neni doma, hodit ti listocek do schranky a balik zaniest na postu naspat.
ale každý ma svoju lokalitu nie že jeden poštár na celé mesto, preto to maju aj rozdelené aby nemuseli toľko toho rozvlakovať a predsa niektorí chodia aj autom tak neni problém.keby mi dali žltý lístok ok ale nie napísať že sa nezmestí do schránky keď mám aj zvonček ak ho pozná
@matheusko preto ma posta kurierov, ktori maju dodavky a volaju predom, ci bude niekto doma..ak cislo nie je, pridu na adresu, ak tam nikto nie je, hodia papierik
@piter09 aj listy vozi kurier. len postar baliky zbytocne radsej nikam nevozi, obzvlast ak sa po rajone pohybuje peso. inak je to uz len o tom ako kto vie vyuzivat ponukane sluzby.
@matheusko hej, preto treba hodit do schranky listok: balik sa do schranky nezmestil...bez zaklopania...a potom neskor len tak hodit balik na dvor, bez zazvonenia...fakt uroven
robil som v UPS zopar mesiacov a keby som nieco take spravil, dostal by som taky zjeb jak nikdy..
@piter09 to je uz vadnost zamestnanca. ale robil som s ludmi a viem, ze niekedy je to na Harmana, to je jedno ci su to zamestnanci, alebo zakaznici. to iste mas v aj inde na uradoch a podobne. ak by uradnik niekde vo firme robil/nerobil to co robi na nasich uradoch uz by ho davno vyrazili.
No nič v piatok 19 apríla mi prišli dva balíčky a tiež jebnuté za bránou tak to sa už idem sťažovať pretože mi došiel jeden poškodený a dotrhaný a to som chcela mať na dvore nejakého psíka a to kvôli pošte ani nemôžem mať už lebo sa budem báť že mi dotrhá poštu? kks strašné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
choď na poštu za vedúcou a jej to povedz... ak bude drzá, napíš sťažnosť na riaditeľstvo pôšt...
poštárka nepostupovala podľa všeobecných platných pokynov, pre distribuciu balíkov príjemcovi .....
filip
(tak to funguje aj v ČR)
Prax je taka, ze balicky su na poste a do schranok sa vhadzuju uz len hotove vypisane listky.
takto to funguje
» www.birdz.sk/webka/sturmer/b...
@piter09 postar a kurier su dve rozdielne osoby a kazda dorucuje ine zasielky (ina zasielka, ina sluzba ina cena, ine podmienky).
robil som v UPS zopar mesiacov a keby som nieco take spravil, dostal by som taky zjeb jak nikdy..
to je proste uroven slovenskej posty