No... myslím, že na toto budem musieť urýchlene zabudnúť aby som sa vo štvrtok pri sexe nedogrcala :/ .... ale inak to neber osobne a... neviem no asi máš nejakú infekciu alebo zápal, tak by si mal ísť k doktorovi...
Prisamvacku ak nie si fake, tak urcite si lapil nejaku infekciu, z niekoho prdele!
Sakra ludia, takymto sposobom sa rozsirilo HIV medzi gaymi, trosicku rozumu, len trosicku rozumu treba k zivotu a aj ten kusok Vam chyba!
Utekaj k doktorovi a ser na akekolvek sexualne hratky s kymkolvek a cimkolvek, ani ovce, kozy, psi a kone sa neopovaz v takom stave obtazovat, kym nezistia co s tebou je kamaride!
ste uplne retardovani vsetci do jedneho, hento je fake ze aj slepy kokot to zbada ale vy ne, polka sa ide znechucovat a pise jak ide grcat z coho ma ten dement len radost a druha polka sa prepne do omg modu a posiela ho k doktorovi a podobne
@nobile jj ale hentaky clovek by to nerobil takymto sposobom a nepouzival by vselijake trapne prirovnania a vymyslene jemu smiesne kokotiny a nesnazil by sa zniet co najhnusnejsie
a staci si vlastne pozriet co pisal hocikde inde alebo sem rovno aj, nemozes si mysliet ze hento neni fake preboha o__O
@nobile akurat som tu chcel napisat ze to co @ezechielkuceravy popisuje sa podoba najskor na kvapavku...takze na jeho mieste by som hned utekal za doktorom a isiel sa liecit
"Problém je v tom, že priateľka ho nechce dudlať a už vôbec ho nechce mať vo vagíne"
myslím že problém by bol naopak práve vtedy ak by jej to nerobilo problém.
a inak lekári akože neexistujú, hej? hm.
registrovaný 7.1., 5x prihlásený, tak je to jasné. I call fake.
Choď do riti. A nie, to nebolo myslené ako rada na tvoj problém.
Aj keď ma napadá že práve takto (a následným dlhým neumytím) tvoj problém mohol vzniknúť.
A ak to náhodou, NÁÁÁÁHODOU myslíš vážne, tak... vedel si že internet je veľký? Akože naozaj veľmi veľký? Dokonca taký veľký že existuje nejedno fórum o zdraví? Dokonca také kam chodia odpovedať priamo lekári? Nie? Tak už vieš. Choď si nejaké také nájsť.
A ak tam príde nejaký lekár, a odpovie ti, vieš čo ti povie?
Že máš ísť za doktorom.
A ja by som už len dodal že ak ťa toto nenapadlo samého, a ako prvé ťa napadlo "viem! založím o tom fórum na stránke ktorá sa ničím takýmto vôbec nezaoberá, a nie je na nej nikto kto sa niečím takýmto zaoberá, to môj problém určite vyrieši!", tak by si mal zásť aj za psychológom. A na IQ testy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
Prepáč mi to
Prisamvacku ak nie si fake, tak urcite si lapil nejaku infekciu, z niekoho prdele!
Sakra ludia, takymto sposobom sa rozsirilo HIV medzi gaymi, trosicku rozumu, len trosicku rozumu treba k zivotu a aj ten kusok Vam chyba!
Utekaj k doktorovi a ser na akekolvek sexualne hratky s kymkolvek a cimkolvek, ani ovce, kozy, psi a kone sa neopovaz v takom stave obtazovat, kym nezistia co s tebou je kamaride!
Keby poznal birdz, tak v tej dobe tu urcite vylepi podobne forum...
Ludom to dnes jebe, ani negooglia, ani stare fora necitaju, nic len vytvaraju nove chudaci lenivi...
Staci zajst k lekarovi a nie sa tu zhovadovat na birdzi
a staci si vlastne pozriet co pisal hocikde inde alebo sem rovno aj, nemozes si mysliet ze hento neni fake preboha o__O
"Problém je v tom, že priateľka ho nechce dudlať a už vôbec ho nechce mať vo vagíne"
myslím že problém by bol naopak práve vtedy ak by jej to nerobilo problém.
a inak lekári akože neexistujú, hej? hm.
registrovaný 7.1., 5x prihlásený, tak je to jasné. I call fake.
Choď do riti. A nie, to nebolo myslené ako rada na tvoj problém.
Aj keď ma napadá že práve takto (a následným dlhým neumytím) tvoj problém mohol vzniknúť.
A ak to náhodou, NÁÁÁÁHODOU myslíš vážne, tak... vedel si že internet je veľký? Akože naozaj veľmi veľký? Dokonca taký veľký že existuje nejedno fórum o zdraví? Dokonca také kam chodia odpovedať priamo lekári? Nie? Tak už vieš. Choď si nejaké také nájsť.
A ak tam príde nejaký lekár, a odpovie ti, vieš čo ti povie?
Že máš ísť za doktorom.
A ja by som už len dodal že ak ťa toto nenapadlo samého, a ako prvé ťa napadlo "viem! založím o tom fórum na stránke ktorá sa ničím takýmto vôbec nezaoberá, a nie je na nej nikto kto sa niečím takýmto zaoberá, to môj problém určite vyrieši!", tak by si mal zásť aj za psychológom. A na IQ testy.
malé decko by zašlo za rodičom nech idú k lekárovi alebo niečo.. a ty máš 20?