ahojte.... mam taki problem ze som mala nainstalovane sims 2 pets.....no teraz som si z internetu stiahla rocne obdobia a ked som si to nainstalovala takto sims 2 pets mi zmizlo......co mam robit aby som mala v tej hre aj zvieratka a tie rocne obdobia?
ja som to kedysi hravala,tusim doteras to mam v pc... aj pets tam mam nainstalovane ale neviem co mas spravit aby ti slo aj to aj to skus si kupit originalnu hru aj s datadiskmi a pojdu ti urcite oba
to ze treba originalnu verziu je somarina.. mam napalene vsetky cd.. okrem rocných období.. aj je to nainstalovane.. problem je ze sa to velmi zlozito instaluje a nie kazdý to vie.. mne to instaloval bratranko.. takze mu velmi pekne dakujem.. prepac ze som nepomohla..
a somarina to je akurat tak pre tých co to nevedia hrat...!!!!!!
Seasons aj pets naraz ti zvladne utiahnut len fakt ddost dobra grafika...ak ju mas tak by nemal byt problem meozes mat aj niekolko datadiskov naraz ide len o to ze oni sa musia instalovat v nejakom poradi a vzdy musis hru spustat cez ikonu posledneho datadisku ktory si nainstalovala...Takze ak si nainstalovala posledne seasons a spustas cez seasons tak by nemal byt vobec problem,.. Mozno ten datadisk co si stiahla posledny je proste chybny...skus stiahnut iny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
a somarina to je akurat tak pre tých co to nevedia hrat...!!!!!!