Nestáva sa Vám, tak ako mne, že keď Vám rodičia niečo vravia, čo máte vykonať tak odpoveď "áno, áno áno..jasne mami, spravím, hneď...." o 3 hodínky zistíte, že obchod je zatvorený a myšlienka na nákup je v piči ako tohto ročný sneh?
keď som na nete a som zaneprázdnené písaním si často si neuvedomujem aký je čas a všetko ide tak rýchlo napr. aj teraz som sa chcela ísť najesť konečne taký super obed mama navarila ale tak už radšej bežím teraz kým to nevychladne
@0majlo0 a aj ostatní birdzáci aj dnes možno budem LIVE, ale len možno,takže treba sledovať moju webku... @stephan bude možno LIVE.ked budem vediet naisto ze budem LIVE, tak to napíšem na webku , takže tak ja som ten exhibicionista
Stáva sa občas..ale radšej keď niečo chce,rýchlo bežím..utekám..letím.. Lebo po druhýkrát je tón hlasu už iný..a potom je to už len horšie Takže radšej chvíľu neodpisujem...ale aspoň mám všetko s našimi vybavené hneď a potom môžem leňošiť za počítačom dokedy chcem Iné je to však keď mi tu donesie prádlo so slovami-Povešaj keďže to nikam neponáhľa často na to zabúdam Ale to je moja vina..
@0majlo0 vibrator? ked som bol maly,tak som sa kutral vsade mozne a hoc co som ponachádzal ale blizsie sa nevyjadrujem fuj majo nehaj toto tak,bo mi je zle ked si predstavim mamku s vibratorom...fuj,,mne je zle,,ja odchadzam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a áno stáva sa to..heh
a nebudem krivdit ak napisem ze je to tak u kazdeho
@andulili
ok nechajme to...