Ahojte Birdzaci. Potrebujem pomoc ohladom vyberu spravneho zariadenia na tlac. Mam zaujem o zariadenie, ktore je na potlac roznych materialov. Napriklad hrnceky, pohare, zapalovace, tricka. Vyznate sa niekto v tom? Chceme zacat s kamaratkou podnikat, tak
btw, idete zakladať podnikanie na tomto založené a nie ste schopní zistiť si informácie o tom na čom idete zakladať podnikanie? prajem veľa šťastia v podnikaní.
@midnight ja si uz informacie zistujem dlho! len tu mi casto ludia spravne poradia, cize si chcem overit, ze som sa rozhodla spravne. Tak ten sarkazmus si mozes laskavo odpustit. Dakujem pekne.
sem tam sa da u nich kupit pouzity stroj za primitivnu cenu 5-7k€ ale len napr s rocnou alebo pol rocnou zarukou inak tie diely su viac menej nesmrtelne
a nezameral by som sa na potlac len reklamnych kktin ale uplne vseobecne bars coho co sa len da, toto mi u viacerych spolocnosti dost chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
» www.g-print.sk/Suse.html...
btw, idete zakladať podnikanie na tomto založené a nie ste schopní zistiť si informácie o tom na čom idete zakladať podnikanie? prajem veľa šťastia v podnikaní.
osobna skusenost super kvalitne stroje
sem tam sa da u nich kupit pouzity stroj za primitivnu cenu 5-7k€ ale len napr s rocnou alebo pol rocnou zarukou inak tie diely su viac menej nesmrtelne
a nezameral by som sa na potlac len reklamnych kktin ale uplne vseobecne bars coho co sa len da, toto mi u viacerych spolocnosti dost chyba