Profil na pokeci 2- radi telefonujete s cudzimi ludmi?
ked vam nejaky chlap (alebo baba) chce po 4 spravach zavolat, prehovorí vas k tomu a potom ked Vam vola, zdvihnete ten telefon? po prípade, uz sa vam to stalo ,ze ste takto volali a niekto vam ten telefon nezdvihol? ake su pri tom vase pocity?a posledná (
@keylie aha ja som si len tak prebehol ten text, ja som nevedel že na mobil. to určite nie. svoj mobil dávam len blízkym ľuďom, a pod. skôr rád bvolávam s neznámymi ľuďmi na chatroulette a podobne
@gratz ani ja to standartne nerobim ale teraz sa mi to podarilo - ked dam cislo tak len niekomu skym si dlhsie pisem ale aj tak nemam rada ten moment prveho telefonovania. dnes som dala cislo sice cudziemu, neviem akym sposobom ma k tomu prehovoril- lebo tiez nerada davam svoje cislo kadekomu
@chingula odporucam ti karieru slovencinarky - budes mat o zabavu postarane na cely zivot , a nebudes pri tom ani vyzerat, ze mas potrebu sledovat ako co kto nenapise pravopisne dobre na bezvyznamnom portali , mier s Tebou
nikdy nedávam svoje číslo niekomu neznámemu, s cudzími ľuďmi telefonujem rada, ale iba keď sú vľúdny, väčšinou na takéto kravinky preferujem skype. vše.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
príde mi to dosť choré. a ešte viac choré mi príde diskutovať o tom ako o nejakom pozoruhodnom jave