Pozná tu niekto z vás program Eagle? Je to program na návrh plošných spojov... Ak sa s tým už niekto stretol a vie s ním robiť, nech napíše komentár alebo nech sa mi ozve cez TS ... Budem mu veľmi vďačný Ďakujem dotyčným vopred
@heatrow Fajne ... Počuj, neviem si dať rady, urobil som si schému a neviem z toho navrhnúť plošný spoj tak, aby popod integráč nešli žiadne vodiče ... Mám ti poslať schému?
a prečo ti vadí že pod integráčom idú vodiče ? To je úplne bežné, ak majú byť niektoré vývody spojené... Je to dokonca aj dosť užitočné, šetrí to miesto na doske.. (robím v tom, poznám to)
@smajdalf Mne to osobne nevadí, ale môjmu majstrovi áno ... Lebo robíme jednoduchý zosilňovač 5W a keď budú vraj vodiče pod integráčom, tak bude vraj pišťať či čo ...
@peter120195 aha, to je možné, že to bude ovplyvňovať funkčnosť IO pokiaľ tam budú tiecť (relatívne) veľké prúdy... Pokiaľ viem tak keď klikneš na vodivú cestu, držíš myš a potiahneš tak by to malo zmeniť, nie ?
@smajdalf Ja som v tom lama ... Schéma mi nerobí problém, ale plošný spoj už áno ... Ak chceš, môžem aj tebe poslať schému a skús mi navrhnúť plošný spoj, ak si ti bude dať ... Ja si už s tým neviem dať rady.
@peter120195 to nehrozi...naposledy som ten program videl tak 7 rokov dozadu mozno viac...takze kym by som si ozrejmil co a ako to by trvalo..a to nehovorim o tom ze by som ten plosak urcite uz nevedel nejak rozumne poriesit
@heatrow Ešte môžem poznamenať, že vodiče môže prechádzať popod súčiastky (odpory, kondenzátory) ... A cez integráč môže ísť teda maximálne jeden vodič
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
heatrow@hotmail.sk
Skús to ešte nejako urobiť, ak sa ti bude dať... Ja sa teraz snažím a furt tam mám 3