@chlorofyl Drastické zrýchlenie zažiješ po kúpení a výmene SSD disku za pôvodný HDD.
Ak však do toho nechceš investovať, tak aspoň :
Povypínaj zbytočné programy po spustení cez msconfig...odinštaluj nepotrebné programy (najmä toolbary a iný bloatware)...preskenuj PC cez Malwarebytes, či tam nemaš malware....raz za mesiac sprav defragmentáciu disku... raz za čas daj preskenovať disk cez príkaz chkdsk c: /f
Ak máš strašný starý črep, môžeš sa pohrať so vizuálnymi prvkami, alebo pouvažovať o downgrade na starší OS.
Ale paci sa mi to uvazovanie este len niekto spomenie pomaly PC a uz kazdy mysli na windows
Z mojho pohladu sice utilitky mozno nepatrne zrychlia PC ale pokial nie si uplne lavy tak si zalohuj data a preinstaluj OS.
Tymto zacnes od nuly a zaberie ti to menej casu ako hranie sa s utilitkami, ktore aj tak nevycistia vsetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ak si chceš rozhádzat systém pomocou TuneUp utilities, či inými "zázračnými" čističmi, tak prosím ...
Ak nie, môžem ti s tým pomôcť a zrýchliť ho bezpečnejším spôsobom.
Ak však do toho nechceš investovať, tak aspoň :
Povypínaj zbytočné programy po spustení cez msconfig...odinštaluj nepotrebné programy (najmä toolbary a iný bloatware)...preskenuj PC cez Malwarebytes, či tam nemaš malware....raz za mesiac sprav defragmentáciu disku... raz za čas daj preskenovať disk cez príkaz chkdsk c: /f
Ak máš strašný starý črep, môžeš sa pohrať so vizuálnymi prvkami, alebo pouvažovať o downgrade na starší OS.
Z mojho pohladu sice utilitky mozno nepatrne zrychlia PC ale pokial nie si uplne lavy tak si zalohuj data a preinstaluj OS.
Tymto zacnes od nuly a zaberie ti to menej casu ako hranie sa s utilitkami, ktore aj tak nevycistia vsetko.