Cawello! Potrebujem Vasu radu! Prosim Vas, napiste mi neaky ale fakt dobry programik, ktory by bolo mozne stiahnut free na nete (to by bolo najlepsie), na upravu fotiek, na vytvaranie wallpaperov a takych tych voloviniek KUJEEEM za kazdy typ! AlexXx!nk
no,photoshop tiez odporucam, je super,len plateny, takze z netu stiahnes iba trial ktoremu po 15dnoch vyprsi platnost(ak si samozrejme nestiahnes seriove cislo nan...) a opensource ekvivalent- Gimp
Alexinka, ked si otvoris BIRDZ - Tvoju Webku (Upravuj), vyberies Fotoalbum a kliknes na Pridaj fotku, tak tam mas linku na bezplatne stiahnutie programu Picassa (BIRDZ myslel aj na to, ze pri uploadovani fotiek, budes mat chut ich zmenit). Picassa je zadarmo a je od Google.
KUjeem seckyym MAYO: uz s tym mam neake skusenosti, len som cela nieco nove hihi.. mnooo na Photoshope je toto blbe presne co vravi ZIPPER to som mala, ale uz nemam a TOMAS kujeeem za tip, idem skusit papuu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme