Takže moja šikovnosť sa opäť preukázala a to tým, že som si pekne rozhadzala pc. Chcela som si kuknúť video v pc ale potrebovala som zmeniť program z VLC na Windows Media Player. To video ale nejako zblblo a jediná možnosť, ako program pustiť bola dať si
Hmm. Klikni pravým na ikonu, ktorú chceš spustiť. Tam daj Otvoriť v programe - Vybrať predvolený program. Tam zvoľ v akom programe sa tá ikona má otvoriť. Napríklad MP3 chceš otvoriť vo WinAmp. Zaškrtni Na otvorenie týchto súborov vždy použiť vybraný program. Daj OK
1. Štart
2. Daj vyhľadať regedit
3. Otvor regedit
4. Tam sa preklikaj do - HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Windows-Current Version-Explorer-FileExts-.lnk
5. Klikni pravým na User Choice a daj Delete
6. Reštartuj PC
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ovládací panelPredvolené programyNastaviť predvolené programy
Tam vyber Operu a daj Zvoliť predvolené nastavenia pre tento program. Tam by si mala zrušiť .exe
(fakt prepáč za kvalitu, ani screen mi nefunguje)
1. Štart
2. Daj vyhľadať regedit
3. Otvor regedit
4. Tam sa preklikaj do - HKEY_CURRENT_USER-Software-Microsoft-Windows-Current Version-Explorer-FileExts-.lnk
5. Klikni pravým na User Choice a daj Delete
6. Reštartuj PC