Išiel by niekto na 5 dnovi kurz programovania v php, html,css?
Od 10. augusta do 15. cena je 200 euro ale kebyze ideme dvaja tak na kazdeho bude len 100eur. Kurz je v Bratislave. Išiel by niekto so mnou nech mame obaja zlavu?
Hm kua žeby som taký kurz chcel, ale príde mi nezmysel aby sa to niekto naučil za 5 dní, to musia byť veľmi veľmi zhrnuté základy čo za toľko prachov nestojí, zdieranie
Ja sa ucim aj z netu, lenze na kurze sa mozem spytat a dostat okamzitu odpoved a nie ako na nete
@pannikto len tak btw ja som sa html naucil za den sice uz pred 3 rokmi som sa ho ucil tak +/- editovanim suborov ale to som zmakol za den co som to teraz znovu si dal opakovanie a css to este stale neviem dajak extra jak sa optimalizuje rozlisenie a pod...
Dost silno pochybujem ze si HTML zvladol za den. Nehovorim o pochopeni, ale o zapamatani si vsetkeho...
Mimochodom, kurz za 200 na 5 dni? To je utopia. Zaklady a nic viac... Treba studovat, surfovat, skusat, lebo najlepsie vychadza system pokus=omyl a hlavne dost casu...
Ak si s tym uz robil, tak fakt kasli na to, tam ti uplne od nuly zacnu vysvetlovat, co su tagy. Uplne ti staci google na vsetko a vsak ak mas otazky, fora funguju. Php by ti teoreticky mohlo nieco dat (s dorazom na teoreticky), ale na to nemusis ist na kurz, kde sa tomu budu venovat maximalne den a pol (a ten polden bude venovany tomu, ako si nainstalovat apache server )
za 5 sa naucis maximalne to co sa mas ucit dalej za tie peniaze to je blbost, ak niesi uplne blby tak html - css zvladnes za nejaky cas a ak mas nejake zakladne znalosti programovanie, to je jedno aky jazyk tak PHP pôjde tiez lahko, vsetky funkcie, kniznice a neviem co by si sa nenaucil ani na mesacnom kurze, to ani nikto takmer nevie vsetko do detailov, staci vediet co a ako a potom kuknes na net, nejake zdrojaky a mas to
@poke keď už si to spomenul, tak nejaké aj vymenujem ;-D
» diskuse.jakpsatweb.cz/... -- dlhoročne fungujúca overená diskusia o programovaní, webových technológiách a všetkými vecami s tým spojenými, na vysokej odbornej úrovni - majú tam však radi aj začiatočníkov, a snažia sa vyriešiť každý problém
» pehapko.cz/... -- novovznikajúca učebnica programovacieho/skriptovacieho jazyka PHP Hypertext Preproccessor (autormi sú práve návštevníci vyššie spomenutej diskusie, jej vznik som z tej menšej polovičky inicioval ja)
» php.vrana.cz/... -- Blog PHP Triky od ostrieľaného PHP programátora Jakuba Vrány, ktorí je aj spoluautorom oficiálnej dokumentácie » php.net/#s,... obsahuje kopu užitočných návodov, tipov a trikov, odporúčam hlavne pokročilejším
Prečítal som si chuťou všetky komentáre, slovenská nátura sa nezaprie, ale k veci. Jednoznačne ti doporučujem kurz. Je to najefektívnejší spôsob štúdia v pomere cena/čas. Väčšina slávnych osobností IT mala svojho lektora či mentora. Učiť sa metodou pokus omyl, je tá najväčšia hlúposť, aká existuje pre začiatočníka. Na kurze to vidíš, počuješ a hneď skúšaš. Môžeš klásť ľubovoľné otázky. Rady typu čítaj si na internete je na nič. Často sa človek začne učiť zastaralé veci, používa neefektívne či nebezpečné kódy. Dobrým školením získáš dobré programátorske návyky a vyhneš sa začiatočníckym chybám. Potom ak máš solídne základy už môžeš používať aj iné zdroje, či dokumentáciu. Na kurze ťa naučia ju aj používať a dozvieš sa, ktoré zdroje sú relavantné. Robím už 5 rokov profesionálneho IT lektora a dúfam, že ti moje rady pomôžu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
@pannikto len tak btw ja som sa html naucil za den sice uz pred 3 rokmi som sa ho ucil tak +/- editovanim suborov ale to som zmakol za den co som to teraz znovu si dal opakovanie a css to este stale neviem dajak extra jak sa optimalizuje rozlisenie a pod...
Dost silno pochybujem ze si HTML zvladol za den. Nehovorim o pochopeni, ale o zapamatani si vsetkeho...
Mimochodom, kurz za 200 na 5 dni? To je utopia. Zaklady a nic viac... Treba studovat, surfovat, skusat, lebo najlepsie vychadza system pokus=omyl a hlavne dost casu...
» diskuse.jakpsatweb.cz/... -- dlhoročne fungujúca overená diskusia o programovaní, webových technológiách a všetkými vecami s tým spojenými, na vysokej odbornej úrovni - majú tam však radi aj začiatočníkov, a snažia sa vyriešiť každý problém
» pehapko.cz/... -- novovznikajúca učebnica programovacieho/skriptovacieho jazyka PHP Hypertext Preproccessor (autormi sú práve návštevníci vyššie spomenutej diskusie, jej vznik som z tej menšej polovičky inicioval ja)
» php.vrana.cz/... -- Blog PHP Triky od ostrieľaného PHP programátora Jakuba Vrány, ktorí je aj spoluautorom oficiálnej dokumentácie » php.net/#s,... obsahuje kopu užitočných návodov, tipov a trikov, odporúčam hlavne pokročilejším
» www.pc-forum.sk/... -- všeobecná diskusia o programovaní
Ďalej niekoľko návodov a pod(...):
» www.jakpsatweb.cz/,... » www.soom.cz/,... » polopate.jakpsatweb.cz/,... » www.root.cz/,... » zdrojak.cz/... a ďaľšie...
Stačí trošku googliť, aj keď s vyššie uvedenými webmi mám nejaké skúsenosti a môžem odporúčať
ps. Normálne sa bojím, že s toľkými odkazmi tento príspevok ani neprejde antispamovou kontrolou
@pannikto