Caute
Chcem vytvoprit hru for fun v C++, ak sa chces ku mne pridat a si Grafik, Programator alebo si strasne zaujati hrami a nemas ziadne skusenosti ale chces vytvorit svoju vlastnu hru, vklude mi napis, rad ta doucim zaklady a ZADARMO
@bordeauxfr Diky, tak ja studujem priamo programovanie hier a ked robis s grafikou je to omnoho vacsia sranda ako ked len programujes a nevidis ziadny efekt to by ma tiez nebavilo.
@Vito9645 Ahoj studujem v Londyne, neviem aka skola je v prahe ale ked pojdes na vysku dobre si pozri ake predmety budes mat, ak chces byt programator urcite sa ujisti ze v tej skole budes mat vela Games matiky, fyziky, a programovanie s OpenGL alebo DirectX ci vulkan, a mal by si si davat pozor na to aby ste celu skolu nerobili len v Unity! Unity je dobry engine ale v ziadnom pripade nie pre PC games. Ak chces robit hry na telefon, Xbox atd... tak potom Unity je pre teba prava volba. Ak sa chces nieco spytat kludne mi napis na Facebook, sem chodim tak raz za 2 mesiace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Individual projects:
Star Wars:
Wroms:
Group project:
Minecraft:
Facebook: Jakub Fasung
» www.kingston.ac.uk/undergraduate-c...