Ahojte. Potrebujem pomoc. Máme za domácu úlohu navrhnúť a odprezentovať nejaký malý pokus na Fyziku. Lenže, mňa nič nenapadá. Potrebovala by som niečo jednoduché, aby som to nerobila 20 min. ale len 5-10 Prosím pomôžte
aby som to nerobila 20 minút ale 5-10, to si snáď robíš prdel, si reálne myslíš že za 5 minút niečo stihneš? ani za tých 20!
Keď tak jebni niečo o zem, akože demonštruješ gravitáciu, to máš za pár sekúnd. najlepšie laptop alebo počítač,
@lepka chudák si doteraz pamatam ako som sa doma nato pripravovala aby mi to tiež pekne vyšlo ešte som robila pokus s injekčnou striekačkou a balónom skús niečo také
okej tak prosto čo by som si doma pripravila a v škole len ukázala mám na to 10 min pretože nebudem robiť jeden pokus pol vyučovacej hodiny @simuulka112 a @1ggy Ďakujem pozriem sa
Odmeraj teplotu v dlani. Strč ruku do vriacej vody na minútu. Odmeraj teplotu v dlani. Teplotný rozdiel, vypočítaj o koľko priemerne stúpla teplota za sekundu. #suchadvice #manywow
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Keď tak jebni niečo o zem, akože demonštruješ gravitáciu, to máš za pár sekúnd. najlepšie laptop alebo počítač,
Skús niečo so statickou elektrinou popr. voľný pád
to raz robil spolužiak, škoda, že mu tá voda vytiekla na všetky strany páč to neurobil správne
» bit.ly/1wmwNMF...
@simuulka112 a @1ggy Ďakujem pozriem sa