neviem, prečo sa mi tak darilo v chémii posledný rok na strednej, mala som jedna, žasla som a s láskou spomínam, ako som mala tri razy najlepšie napísanú písomku z chémie z celej triedy, čo ja ako som nikdy v ničom nevynikala, okrem bioly na strednej, kde som jediná asi zvládala kritické časy, keď švacla písomku a všetci mali krásne známky, len ja tú najkrajšiu, navyše som si z bioly dokázala udržať reputáciu celé štyri roky... biola ma naučila hlavne myslieť
inak na základke som mala trojky aj v prvom roku na strednej... potom len dvojky a potom to šlo dolu vodou na maturách jedna s tým, že odobrili moju čestnosť, keď som im pripomenula, že zabudli sa ma spýtať na tretiu otázku to isté sa mi stalo na základke... keď som ukázala učiteľke chybu svoju, čo si nevšimla, a druhí sa mi za to smiali a potom ich učiteľka schladila napísaním jednotky do mojej písomky, hoci som mala mať dvojku pekne im to natrela... na to nikdy nezabudnem... inak bežne to robím s tými chybami, zatiaľ neviem prečo, ale vyplatilo sa mi, iba raz mi vyčítal jeden na IKTečku, že mu nemám ukazovať chyby začala som sa s ním aj hádať preto ale nakoniec sme si aj tak dobre pokecali a odišla som s áčkom .-)
vsetkym dakujem statistika odovzdana,este som to musela vyratuvat a rysovat.posledni dvaja co ste hlasovali za 1,sorry nie ste v statistike,ani jeden co hlasoval za 4.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov