Zaujímal by ma názor na túto firmu, ale len tých, čo tam pracovali, resp. pracujú a či už popri škole, zamestnaní atď. V piatok idem za kamarátom sa o tejto práci informovať, tvrdí mi, že najlepšia práca pre mladých popri škole, no tápem nad tým.
Ak máš chuť si zháňať klientov a ponúkať im možnosti financovania resp. potrieb do budúcna, čo sa týka hypotéky, poistenia atď, tak je to pre teba.
Ja som pracoval tiež v jednej nemenovanej firme v Košiciach, ktorá sa tiež tým istým zaoberala, ale zo začiatku je to pekné, keďže tí zhora ti popod nohy hodia klientov, ale potom je to len už o tiskaní sa do riti ľuďom a ponúkať im služby. Po 2rokoch ma to prešlo. Platené je to veľmi pekne, ale zháňať, behávať za klientmi?! Už dosť.
@dreams155 kamos mi pisal, ze ho to dost bavi, ze sa tomu venuje kazdy den, a slusne peniaze su za to ako pises, ja od toho necakam vela, skor si chcem len privyrobit popri skole, aby som nemusel byt financne zavisly a aby som bol casovo volny, tak som zvedavy
Pravdupovediac, ako študent resp. vedľajší príjem dá sa zarobiť. Si platený podľa bodov. V niektorých firmách máš plat + koľko bodov si získal a podľa toho k tomu platu ti to zarátajú. Ale, plat uvidíš až po spoločných stretnutí, kde ťa pripravia resp. natlačia ti všetko dohlavy okolo financovania, refinancovanie a pod. Potom ti tí zhora/alebo tvoj osobný kouč hodia popod nohy ich klientov, ktorým vybavíš dajme tomu PZP resp. niečo iné.. Koľko klientov vybavíš, toľko máš zaplatené. Čas je flexibilný. Ja do firmy som len nosil už dohodnuté zmluvy. Ty si nájdeš klienta/kamaráta a vybavíš mu dajme tomu čo najmenšiu poistku zákonnú. Date stretko a spíšete zmluvu. Za PZP máš body, už nepamätám koľko... a podľa bodov si platený. Ten klient bude spokojný a on ťa odporúči ďalším. Tomu sa vraví pozitívna reklama. To sa tam budeš učiť o tom. Teba kouč naučí, ako máš správne rozprávať resp. prezentovať sa + nejaké info o firme a celkovo financie a pod.
Neviem či si pamätáš, v TN raz dávali jedného chalan na BMW čo sa po dedine rútil veľkou rýchlosťou.. To bol kolega z firmy. Dostal firemné auto a doplatil na to.
@dreams155 ono je to zivnost ci zamestnanie ak to robis profesionalne? Ako odvadzas dane? Mne nejde do hlavy, ze netreba mat vystudovanu ekonomicku skolu a ze uvodny seminar trva 4h a potom uz to vykonavam, co ak do mesiaca nenajdem klienta? Som definitivne vyhodeny?
Žiadna živnosť. Buď DPČ, alebo HPČ. Živnosť nie !
Ak robíš popri škole, tak DPČ. Nemusíš mať vyštudovanú žiadnu ekonomickú školu. Ty sa naučíš len to, čo potrebuješ. Áno, u niektorých je 4h seminár. Ale, tým to nekončí. Ten seminár je len prezentácia firmy a uchvátenie ľudí do tejto profesie. Zvyčajne, tým seminárom nalákajú ľudí/sú z toho paf, ale potom zvyčajne to odmietnu. Ja keď som začínal, mal som pohovor(Bolo to len blabla), potom som dostal kouča a učil nás celkovo o financovani/refinancovani a pod. Potom sa podpisovala zmluva. Zo začiatku máš ľudí. Buď to, čo ti hodia oni, alebo kamaráti, rodičia, rodina. Nie je to tak, oni ťa budú tlačiť, aby si si zháňal, lebo nejaké percento ide aj firme. Takže, neexistuje, aby si nenašiel ani jediného klienta. Ale, ak vidia, že to flákaš/neplníš si povinnosti, tak jednoznačne, že ťa postrašia resp. vyhodia.
Najlepšie sú akcie z firmy. Tzv. výkendovky. Rôzne benefity.
Ale, ako píše horespominajúca slečna, tak to je asi všetko. Ja som robil pre inú, väčšiu firmu. Prosight je len okopirovaný.
@dreams155 čo som napísala? inak kde si bol v AFG? inak neprirovnávala by som Prosight k tomu čo už tu máme, podľa toho čo si písal z vlastnej skúsenosti, takmer nič z toho na Prosight nesedí.
Bol som vo Winners group a v OVB. Čo nesedí? Že Prosight kopíruje firmy?
Najprv si pozistuj milá moja. AFG a Prosight sa len bijú. Znova počúvam tie kecy ľudí, čo vedia prd dotoho. Každý ma svoj názor, a ako vidím, ty si z ich strany. Z vašej firmy som už počul dosť kecov..
Nechcem sa tu hádať, ale z tvojej odpovede ma to vytočilo. Lebo presne takí ľudia sú v Prosighte + k tomu to bezočivé správania, k tomu namyslenosť prvého stupňa. Ty máš len 1 prístup naučený a hneď dissuješ ďalšie firmy.
Tá povýšenecká odpoveď, presne som si ťa predstavoval v Prosighte.
Aj som si myslel, že sa spýtaš. A práve hneď ťa napadla myšlienka, žeby jsem byl z AFG. Pretože, AFG a Prosight sa nonstop porovnávajú a predbehujú. Od bývalích kolegov len počujem, ako sa predbehujú. A ešte keď každí kamarát pracuje v inej firme, či je to Prosight, alebo AFG, alebo Winner, nebo OVB... to porovnávanie a dissovanie. Otázky typu: Ty robíš v Prosighte? A my máme toto a toto ponúkame..
Chápem, že to je len o konkurencii, ale prekvapujú ma tí zamestnanci čo tam robia, to bezočivé/naivné/povýšenecké správanie, akokeby objavili patent na nwm čo.
@dreams155 uau. som rada, že vieš komunikovať na úrovni teda. na rovinu som sa opýtala kde si bol a to čo si písal mi pripomínalo skôr AFG než ostatné firmy, preto som konkretizovala. ale myslím, že je jedno čo ti tu napíšem, lebo vedieš akýsi urazený monológ, možno si to všimneš keď si to spätne prečítaš. nikoho som nedissovala predsa ale aj tak ti prajem pekný deň
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ja som pracoval tiež v jednej nemenovanej firme v Košiciach, ktorá sa tiež tým istým zaoberala, ale zo začiatku je to pekné, keďže tí zhora ti popod nohy hodia klientov, ale potom je to len už o tiskaní sa do riti ľuďom a ponúkať im služby. Po 2rokoch ma to prešlo. Platené je to veľmi pekne, ale zháňať, behávať za klientmi?! Už dosť.
Ak máš ešte nejaké otázky, stačí napísať.
Ak robíš popri škole, tak DPČ. Nemusíš mať vyštudovanú žiadnu ekonomickú školu. Ty sa naučíš len to, čo potrebuješ. Áno, u niektorých je 4h seminár. Ale, tým to nekončí. Ten seminár je len prezentácia firmy a uchvátenie ľudí do tejto profesie. Zvyčajne, tým seminárom nalákajú ľudí/sú z toho paf, ale potom zvyčajne to odmietnu. Ja keď som začínal, mal som pohovor(Bolo to len blabla), potom som dostal kouča a učil nás celkovo o financovani/refinancovani a pod. Potom sa podpisovala zmluva. Zo začiatku máš ľudí. Buď to, čo ti hodia oni, alebo kamaráti, rodičia, rodina. Nie je to tak, oni ťa budú tlačiť, aby si si zháňal, lebo nejaké percento ide aj firme. Takže, neexistuje, aby si nenašiel ani jediného klienta. Ale, ak vidia, že to flákaš/neplníš si povinnosti, tak jednoznačne, že ťa postrašia resp. vyhodia.
Ale, ako píše horespominajúca slečna, tak to je asi všetko. Ja som robil pre inú, väčšiu firmu. Prosight je len okopirovaný.
Bol som vo Winners group a v OVB. Čo nesedí? Že Prosight kopíruje firmy?
Najprv si pozistuj milá moja. AFG a Prosight sa len bijú. Znova počúvam tie kecy ľudí, čo vedia prd dotoho. Každý ma svoj názor, a ako vidím, ty si z ich strany. Z vašej firmy som už počul dosť kecov..
Tá povýšenecká odpoveď, presne som si ťa predstavoval v Prosighte.
Chápem, že to je len o konkurencii, ale prekvapujú ma tí zamestnanci čo tam robia, to bezočivé/naivné/povýšenecké správanie, akokeby objavili patent na nwm čo.