sme s priateľom už spolu dlho ,on máva väčšinou okolo úst a papier ,na brade ...také ako "zošúchanú kožu " ...aj pod okom trošku ..také akoby sa mu zošupovala pleť na brade ..niekedy to má aj na lícach ..vraví ,že to má niekedy z v
@lofi27 lenže problém je ten ,že on má na všetko alergie na takéto veci ...ale on by to ani neprijal odo mna ...to je už horší problém ,lebo stále tvdí ,že je to v pohode .... a ja to už začínam mať tiež : disappointed:
wole to znie vazne..tak neplytvaj casom,nevypisuj na birdz,radsej zajdi k doktorovi skor,nez sa ti to naozaj zhorsi..lebo len potom budes mat maleeer....
možno to je dermatitída.. to je viacmenej alergická reakcie kože na bársčo, na krémy, na zmeny počasia, na bižutériu.. je to nepríjemné a svrbí to, mne sa to robí z bižutérie. sú na to krémy špeciálne, to treba ísť kožnej čo najskôr. jak ty tak on.
Možno že je to aj psoriaza ale ked je to to tak to ti už nezmizne si to budeš stále musieť krémovať alebo teda čo ti kožná na to vipíše ..určite stým chod k lekárke..
@onedisunity a je to "prenosné ?" akože mohla som to od neho dostať ja ?lebo začínam asi mať to isté ,čo on .... svrbí ma to veru ...a dávam si na to od včera hojivý zázrak z oriflame ..takže uvidíme čo z toho ..a on na to nechce nič a ani nechce s tým ísť nikde ..vraj to má vždy a už dlhoi ..a že to nič "nie je " ...
@tequelina24 nevieš čítať? je to asi psoriáza.. a tak isto, keď to už máš aj ty tak choď kožnej, rodičov s toho možeš vynechať, s nimi tam nemusíš chodiť a budeš vedieť na čom si :p
@tequelina24 dermatitída by nemala byť nákazlivá ale môže ju chytiť hocikto hocikedy z hocičoho.. počuj normálne mu povedz že máš obavy, že sa to objavuje aj tebe.. a ak nie on, tak choď kožnému aspoň ty, rodičia nemusia nič vedieť, on ti povie viac..
@onedisunity no lenže akou vhodnou formou mu to mám povedať ,aby šiel s tým niekde uff ...a rodčia to nesmú vedieť ...nie nie ...ale nedá sa to pred nimi zatajiť žiaľ ...ale potom ,ked to nie je nakázlivé a ani žiadna kožná choroba nie je prenašateľná ,tak prečo to mám ?
@tequelina24 kurvadrát máš 18 rokov. dúfam že ťa rodičia nedali sledovať. ser na to proste sa ti vyhodil nejaký ekzém tak ideš kožnej. choď tam prvá. a keď to bude niečo vážne tak ho tam proste pošli.
a je dosť smutné že nevieš akou formou máš povedať niečo svojmu priateľovi. proste mu to povedz a nečakaj kým.... sa nestane niečo zlé.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale nie, normálne choď k lekárovi a lieč sa ty, keď sa nechce liečiť on
a je dosť smutné že nevieš akou formou máš povedať niečo svojmu priateľovi. proste mu to povedz a nečakaj kým.... sa nestane niečo zlé.