Ako prve sa ospravedlnujem vsetkym ak vas otravujem Potrebujem pomoct, pred 3 rokmi som niekte videl taky program alebo nejaky trik, kde sa vam zobrazi stranka ktoru si urcite napriklad otvorite si birdz.sk a ten figel bol v tom ze ste si to mohli upr
niee ja myslim taky program ze by som tam napisal link tejto diskusie napriklad, a potom by som to mohol upravovat napriklad tvoj nick by som mohol vymazat po pismenku a zasa tam napisat nieco ine a ten text /myslim farbu pismo a velkost toho textu/ by bol ten isty
na chrome to nejde, neviem ci je nejaky sposob na obidenie, nechce sa mi checkovat, na opere mi to ide good, firefox nemam, IE9 co mam mi to zrusila, ze ochranuje proti xss (insertovanie javascriptu)
inak sa to da rucne ako pisu v chrome ked das pravym "inspect element"/"preskumat prvok" na to co chces zmenit, skoci ti to do kodu tam a pravym zas zmenit text a pod. veci ... takisto firefox ma na toto "firebug", ktory je hadam aj lepsi ako ten chrome (par tricks v systemoch na oblbnutie formularov a pod som s tym uz dal) ... opera tiez svoj editor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
» www.branded3.com/blogs/cut-and-p...
na chrome to nejde, neviem ci je nejaky sposob na obidenie, nechce sa mi checkovat, na opere mi to ide good, firefox nemam, IE9 co mam mi to zrusila, ze ochranuje proti xss (insertovanie javascriptu)
inak sa to da rucne ako pisu v chrome ked das pravym "inspect element"/"preskumat prvok" na to co chces zmenit, skoci ti to do kodu tam a pravym zas zmenit text a pod. veci ... takisto firefox ma na toto "firebug", ktory je hadam aj lepsi ako ten chrome (par tricks v systemoch na oblbnutie formularov a pod som s tym uz dal) ... opera tiez svoj editor
@ponc1k