Zapáčila sa mi jedna baba ale hambím sa jej to povedať hovoria o nej že je namyslená piča a počuva hip hop.........vôbec sa mi to tak nezdá ale neviem čo mam robyiť proste ked som prinej tak som stuhnutý a neviem povedat nič.....čím to bude????????????cho
@josh28 už chystáš svadbu? a väčšina mojích známych počúva rap.. a nadávajú akože iba tí čo počúvajú hip-hop?? ja počúvam hip hop už asi dva roky a nezačala som kvôli tomu nadávať
@lucinka7 Dííík! za rady ale problém je vtom že nestrpím tie nadávky vjeho klipe........ja počúvam iný štýľ hudby.....chodím na ľudové tance a tak sa bojím že ju to odradí......
ehm, a si si istý že máš 17? lebo mne sa toto celé zdá maximálne na siedmu triedu Zš bez urážky, proste to tak pôsobí.
K veci, si jednoducho namotaný no čo no, veľká láska... prosím ťa, nerieš, čo ti povedia ostatní, zisti sám aká je, hamba nehamba, strach nestrach, ak nechceš aby to takto šlo dalej a furt sa tým trapil tak sa odhodlaj spoznat ju priblzit sa k nej a ked ju spoznas a bude sa ti poznavat- sup do nej! (oka,y nei tak doslovne.. no chapeš)
hip-hop je najlepsi hudobny styl, tak neviem, co ti vadi. aj ked rytmus je vynimka no ale s gramatikou polodebila budes mat sex nanajvys cez telefon, o vztahu ani nehovoriac
@josh28 skúsim Ti to povedať takto : počúvam rap a hip hop a niekedy aj rytmusa, síce nie v klipoch...ale keď mi niekto pustí niečo iné, napr rock, funk, punk tak s tým problém nemám. a mám aj kamarátov folkloristov no a? tiež počúvajú aj iné veci ako ľudovky...ak jej to bude vadiť, nestojí za to.
stredna skola ... pacilo sa mi to ze povedali mi ze je to krava, ci aka ina nadavka a pocuva hiphop
tak po prve spoznaj ju najprv sam. mozno nie az taka .... ako o nej hovoria. ,mozno zo ze nadava je iba nejaky jej pancier, mozno ze sama potrebuue niekoho kto by ju zmenil
na druhu stranu ak zisitis ze je, ze je povrchna a podobne, ze sa nechce zemenit v nadavani , no ze proste Ta odsudi podla toho co pocuvas, potom bud rad ze ta taka nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Chod za nou nebud stuhnuty nehovor ze sa ti paci a pozvi ju na velku prestavku
@sasi2680 No problém je v tom že ona ma rada toho rytmusa........
@mm47 Jej fotky nemám ale na pokeci má
K veci, si jednoducho namotaný no čo no, veľká láska... prosím ťa, nerieš, čo ti povedia ostatní, zisti sám aká je, hamba nehamba, strach nestrach, ak nechceš aby to takto šlo dalej a furt sa tým trapil tak sa odhodlaj spoznat ju priblzit sa k nej a ked ju spoznas a bude sa ti poznavat- sup do nej! (oka,y nei tak doslovne.. no chapeš)
veľa šťastia.
tak po prve spoznaj ju najprv sam. mozno nie az taka .... ako o nej hovoria. ,mozno zo ze nadava je iba nejaky jej pancier, mozno ze sama potrebuue niekoho kto by ju zmenil
na druhu stranu ak zisitis ze je, ze je povrchna a podobne, ze sa nechce zemenit v nadavani , no ze proste Ta odsudi podla toho co pocuvas, potom bud rad ze ta taka nechce
a nesúď, keď ju nepoznáš...
Ľudia sú zlí a častokrát aj závidia...