O spánkovej paralýze som sa dozvedel len nedávno, predtým som si to neuvedomoval, ale ako my niekto vysvetlil, čo to vlastne je tak som hneď vedel, že sa mi to už stalo A ja osobne na to mám hrozné zážitky aj z toho mladšieho detstva a aj z blízkej minulosti...
@savvym
Áno zažila.. Práve naopak, nie ako bezvedomie.. ale povedala by som že skôr !ÚPLNÉ! vedomie, všetko dokonale vnímaš.. Paralyzovaný si len po fyzickej stránke - môžeš ovládať len pohyby očí, viečok a dýchanie.
Ďakujem všetkým, btw prieskum bol už ukončený - výsledky nájdete tu » uloz.to/xQRphsrQ/spanok...
... heslo: analyzavysledkov
ako môže niekto nejesť 3 hodiny pred spánkom a brať to ako rutinu? ja jem aj tesne pred spánkom a zaspím, pokiaľ tam nie je veľa tuku. viaceré veci, čo iným vadia, mne pomáhajú. učenie do školy, haha, tak toto ma vždy uspávalo Len tak mimochodom, moja odpoveď tam na 6. otázku chýba, asi nejaká chyba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Áno zažila.. Práve naopak, nie ako bezvedomie.. ale povedala by som že skôr !ÚPLNÉ! vedomie, všetko dokonale vnímaš.. Paralyzovaný si len po fyzickej stránke - môžeš ovládať len pohyby očí, viečok a dýchanie.
Ďakujem všetkým, btw prieskum bol už ukončený - výsledky nájdete tu
» uloz.to/xQRphsrQ/spanok...
... heslo: analyzavysledkov
no v tomto je každý individuálny, na mňa tiež nesedí všetko.. hladná nezaspím ...
je tam započítané všetko, čo som mala v databáze.. zrejme si odpovedal až po tom, ako som spravila analýzu