moj ujo je maliar interierov-exterierov 25 rokov a viem presne co myslis, aj viem nazov ale pises jak retard jednu otazku na 312313 riadkov, tak si to vygoogluj sam, zato ze si zabil moje cenne sekundy casu, kym som precital tu tvoju esej, co mohla byt otazka na 2 riadky.
@blanc Ja nevím, podla mna to neni tapeta... a voebc, tapety to este sa praktizuje? Ja som poslednu videl pred 15 rokmi ked som tatovy pomahaval strhavat to dole zo steny
Nemyslim ze by to bola tapetka... ale moze to byt sice nieco an ten princip .... jaj nech uz na to konecne pridem lebo ma porazi :ehm:
@erjedna Vies konsky penis, tvoj dusevny vyvin sa zrejme zasekol niekedy v obdobi prvej erekcie a evidentne si potrebujes nutne davkovat internetovy egolifting lebo inak by ti ten zivot uz fakt za nic nestal, hm?
prve slovo zacina na A a druhe slovo na O, prijemne googlovanie hrubkost "zrna" je od 1,0mm po 3,0mm v zaklade, kupuje sa to v takej bielo-ruzovej 25kg nadobke
, je paropriepustna a hydrofobna ....
no ale ved tvoj vyvin je vyspely, tak si to uz najdes aj sam hadam sam
odborník teda nie som, ani názov neviem, ale robí sa to tak, že keď spravíš stierku tak to obrúsiš, takže vzniknú dierky a hladký povrch.
ale názov fakt neviem.
@mightysheep najprv ma napadol sokel ale potom som si to prečítala ešte raz a sokel nemá priehlbinky , má skôr také výčnelky ale aj nemusí ich mať, aspoň čo ja som videla
moze to byt akrylat alebo silikat ako je uz hore uvedene hruba zrna od 1 -3mm a nekupuje sa to len v jednej nadobke je kopu vyrobcov od jubizol baumit weber to je jedno
@yoy dakujem, pohladam - takto to ale nevyzera asi mimochodom Nevadi... ja sa nevzdam a skusim vyrazit pozadovane z informaci ktore sa mi tu nazhromazdili
moja intrakovska stena je na pohlad ogenena a ochcana na dotyk mastna a cim dlhsie sa na nu pozeram tym je zltsia a zltsia .. datz medžik madafaka netreba ani nater
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nemyslim ze by to bola tapetka... ale moze to byt sice nieco an ten princip .... jaj nech uz na to konecne pridem lebo ma porazi :ehm:
, je paropriepustna a hydrofobna ....
no ale ved tvoj vyvin je vyspely, tak si to uz najdes aj sam hadam sam
ale názov fakt neviem.
neviem či ti to ale pomôže
alebo umyvatelna latexova farba?