@klaudusqqa no keď riešiš tak Ti správny výsledok nepoviem, ale potešila si ma pri srdce že si úprimná , to sa v tejto dobe cení, ani postup, resp. ako som to vypočítal Ti nemôžem prezradiť, lebo v tomto prípad eto je ato isté ako poskytnúť výsledok, ale nie je to ťažké a treba ísť na to logicky, nesústreď sa až tak na tie rovnice, aj keď pomôžu dosť
Omg, prišla som na to. Samozrejme som urobila debilnú numerickú chybu už na začiatku a štyrikrát preveriť každý z množiny deliteľov mi zabralo tak trištvrte hodiny
@fanklublbl zúžila som si možné delitele na veľmi malý jednociferný počet, lenže pri ich overovaní som urobila numerickú chybu, z ktorej som usúdila, že moje podmienky boli zlé, a išla som na to zaradom s vynechaním už preverených..pri štyridsaťšestke mi doplo, že wtf, vrátila som sa k pôvodným a našla som správny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
@nenay tak ale toto mi nevychadza nejako!!