Ach jaj.. Neviem ako zacat. Citam tu vela sraciek o tom ako sa niekto rozisiel, rozchadza, nevie ci sa ma rozist, je nestastny z rozchodu, nestastny vo vztahu, nestastny sam , nestastny ked je zima nestasny ked je leto.. ide hlavne o vztahy.
No pisem este do komentaru.. bolo by fajn vidiet uz konecne nejaky fungujuci vztah.. nieco co vysvetli to ze existuju aj vztahy v ktorych to.nejde.. ale hlavne ze ludia jebh na to aby si tvorili kvalitne vztahy a skacu hned bezhlavo do zamilovanosti.. povedze mi prosim niekto kto mate dlho fungujuci vztah sklonuje sa tam rozchod ? Alebo nieco v style kazdy den je dajaky problem ? Vysvetlite tu niekto ako ma fungovat zdravy vztah nech maju vsetci dusu na mieste..
proste musia byt obaja tolerantni, maximalne uprimni, nemat ziadne vedlajsie úmysly. musia si pomahat a podporovat sa. musia mat aspon z vacsiny podobne nazory - lebo naozaj protiklady sa pritahuju nefunguje.
samozrejme, musia vediet aj urobit kompromis a nebyt obaja tvrde hlavy.
potom to este obohatit nejakymi volnocasovymi aktivitami a spolocnymi konickami a je to dobry vztah
(a teda sa pochvalim, taky mam. nehadame sa, ked nam nieco vadi sa aspon snazime si to povedat a napravit, o rozchode sa nerozprava ani nahodou)
My sme s mojim priateľom spolu uz skoro dva roky a mali sme obdobie, kedy sme sa skoro rozisli, stale sme sa hádali, vadili nám maličkosti... rozhodli sme sa dať si pauzu, mala trvať mesiac, uplne bez kontaktu, nemali sme si pisat, volať, stretávať sa... po týždni sme sa ale skontaktovali, porozprávali sme sa s chladnou hlavou a odvtedy všetko funguje tak ako má.
Teraz sa cítime ako keby sme len teraz spolu začali chodiť, viacej komunikujeme, robíme kompromisy a sme spolu najviac, ako sa dá, spolu chodíme na bike, podporujeme sa a zazivame nové veci spolu.
Dokedy nám to vydrží je otázne, ale keby to takto bolo ešte takých 50-60 rokov, bola by som najšťastnejšia na svete
Popravde poznám len jeden vzťah kde im to dlhodobo klape, sú bez väčších hádok, očividne stále zamilovaní (majú obaja 25, sú spolu od 16tich, poznajú sa od detstva)... hrdličky už na strednej, teraz čakajú dieťa, idú sa brať... vždy som tak ich pozoroval a snažil sa prísť na to, v čom je ich vzťah iný než ostatné, ktoré nefungujú... neprišiel som na to akurát som si všimol že on je úplná kópia jej otca a ona úplná kópia jeho matky (ešte aj rovnaký účes má)... vyzorovo aj povahovo... ale nejdem tu ťahať Freuda.
Tak po štrnástich rokoch to u nás vyzeralo ako v komentoch vyššie, 15 sme sa rozvádzali. Neviem...
Podľa mňa to je celé o rozhodnutí a spoločnom smerovaní.
Je doba mobilná a prelína sa s dobou konzumnou. Teraz sa už veci neopravujú ako voľakedy, ľudia spohodlneli a je jednoduchšie niečo vymeniť ak si nato človek má, ako by to dával často ešte za viac opravovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
samozrejme, musia vediet aj urobit kompromis a nebyt obaja tvrde hlavy.
potom to este obohatit nejakymi volnocasovymi aktivitami a spolocnymi konickami a je to dobry vztah
(a teda sa pochvalim, taky mam. nehadame sa, ked nam nieco vadi sa aspon snazime si to povedat a napravit, o rozchode sa nerozprava ani nahodou)
Teraz sa cítime ako keby sme len teraz spolu začali chodiť, viacej komunikujeme, robíme kompromisy a sme spolu najviac, ako sa dá, spolu chodíme na bike, podporujeme sa a zazivame nové veci spolu.
Dokedy nám to vydrží je otázne, ale keby to takto bolo ešte takých 50-60 rokov, bola by som najšťastnejšia na svete
Podľa mňa to je celé o rozhodnutí a spoločnom smerovaní.
Je doba mobilná a prelína sa s dobou konzumnou. Teraz sa už veci neopravujú ako voľakedy, ľudia spohodlneli a je jednoduchšie niečo vymeniť ak si nato človek má, ako by to dával často ešte za viac opravovať.
Vzťahy fungujú podobne.