Mám 16 rokov.. ešte počas práznin som mala krásnu vyšportovanú postavu štíhlu cítila som sa super... posledný mesiac práznin som pribrala 5 kilo... strasne am to mrzí pretože som zlenivela neposilujem nebehám.. nevičím proste a začala
možýno to máš zle načasované to jedenie..vieš že ak napríklad si dáš niečo o piatej tak potom večer ťa prepadne hlad o 10tej a ideš spať s plným žalúdkom..a to je tiež príčina priberania...btw práve som zjedla Milku
@laskonkaa - mám podobný "problém"...preto v úvodzovkách, lebo to už neriešim....vždy som bola príliš chudá a bledá a až teraz som konečne nabrala čo-to do pŕs, zadku a bokov...vážim najviac, ako som kedy vážila a som s touto zmenou maximálne spokojná, lebo sa cítim aj zdravo, konečne....ale ak si predtým športovala pravidelne, prečo si s tým zrazu prestala???
tak môžem ti poradiť, skús začať športovať, akože blbá rada ale zaberá to...viac ťa to bude baviť, ak si so sebou vezmeš aj kamošku, na kolieskové korčule ešte nie je tak zima a ak začneš behávať a dostaneš sa do prvých mrazov do kondície, môžeš behávať aj cez zimu, je to telu najprirodzenejšie a chudne sa pri tom najviac...
a čo sa týka toho papania, proste musíš sama chcieť prestať...začni jesť menšie porcie, pre istotu si nakladaj na menší tanier, aby si aspoň trochu oklamala oči...večer pri telke chrúm namiesto čipsov očistenú uhorku či červenú papriku....pečivo a chlieb nahraď celozrnnými, na desiatu zjedz nejaké ovocie, na obed sú výborné zeleninové polievky alebo len jemne orestované biele mäso....diétnych receptov je na nete kopa, skús napr. www.wanda.sk tam nájdeš lepšie tipy
Hej dakujem ti.. Fakt.. vieš ja nie som tučná alebo čo teraz vážim 55kg.. ale vážila som 50.. a vtedy som sa cítila omnoho lepšie a krajšie... nuž... neveim prečo som prestala.. mám strašne málo času.. a nejak sa stratila aj ta chuť ale už som sa prihlasila na airobik tak budem chodit aspon raz tyzdenne
co by som ja dal za to keby som mohol pribrat haha .....no co uz, tak neviem noo, musis sa ozaj sama prinututit....ja cvicim uz zhruba 1,5 mesiaca kazdy den 2x do dna a zacinam uz trosicka vidiet aj vysledok na bruchu.....
Asi najdlhsia doba co som za cely zivot kedy cvicil .....hlavne je prinutit sa, mne sa tiez nechce vzdy, ale viem, ze to bude mat dlhodoby efekt niekedy neskor
@Laskonkaa mne pomohlo plávanie.. a šport, ktorý ma fakt baví.. volejbal, alebo tanec.. a to jedenie.. to neviem obmedziť ani ja z toho si nič nerob.. inak .. neberieš antikoncepciu? niekedy je príčinou toho, že máš väčšiu chuť do jedla
rozmyslam, ze aj ja so sebou zacnem daco robit, lenze to rozmyslam uz dost dlho, takze... ..a tiez suhlasim s @bress -om ja by som tiez sama urcite nechodila cvicit...najdi si nejaku kamosku, ktora bude vyzerat o nieco horsie ako ty...a tak ...hned to pojde
toto nechápem. však ide zima, teraz priberá každý. aj ja pravidelne priberiem 3-4 kilá na zimu a to ja mám problém pribrať.
ale ak chceš schudnúť tak veľmi tak kľudne jedz veľa... ale hlavne zdravých vecí, nie mastných, veľa ovocia a zeleniny plus sa uvoľni a nestresuj, stres je jeden z faktorov, z ktorých sa veľmi priberá... nerozmýšľaj nad tým, koľko musíš zhodiť, ale koľko si už zhodila - teda pozitívne! to je to najdôležitejšie! priberanie tak ako aj každá choroba podlieha psychike, keď si budeš hovoriť, že si tlstá tak budeš priberať...
NAozaj vám dakujem za rady ste zlatý TAk len pre to že nemám špeky neznamená že nemusím chudnúť.. proste len sa chcem dostať do formy...
Bobe: No veru.. asi aj ja začnem opäť apson raz za deň...
Adaadisallares: Nie antikoncepciu neberiem..ale mala som stresové obdobie a problémy aj doma.. takže asi to bolo tým sposobene....len odviknúť si zas nabehnúť na ten dobrý životný štýl..
@laskonkaa - 5 kilov nieje nič ja som behom roka pribral 9 a nejakú veľkú hlavu si z toho nerobím jasné že mi to vadí ale nejak to neriešim, a už to našťastie nerastie tá váha
ja nic neorbim rpeot aby som mala krasnu postavu a bola stale chuda a aj tak som,no ale tak zas isto nejem tak vela ako niektori,a proste no tak si tie sladkosti nekupuj a nebudes ich ani jest a nemusis ani tak dietu drzat,len si naloz trosku menej jedla na tanier a skus jest v mensich davkach castejsie a nejedz vecer neskoro,vraj by sa to nemalo ,bo priberes potom a zle sa ti spi,ale ja aj tak zerem vecer,hehe ale to som sa,tak skus nezrat vecer enskoro a hlavne jedz pravidelne,kazdy den zruba v rovnakom case ,a mozno zeres preot ze sa nudis abo nemas co robit,no nevim etda ja ekd mam nejaku robotu,nepohnem sa odtial dokym to nespravim a aj sa najest zabudnem,a ked s ati cvicit nechce nemusis,len staci ekd budes viac casu travit vonku,aj tym ze sa prechadzas ti to spaluje nejake tuky,alebo staci ked len nebudes jest,anorexia,zaruceny sposob chudnutia,ale to neodporucam,to neber vazne toto s tou anorexiou,to nerob,to eln take nudzove vychodiskoxD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
bublinqac: hej pre niekoho komu an tom zalezi to je...
tak môžem ti poradiť, skús začať športovať, akože blbá rada ale zaberá to...viac ťa to bude baviť, ak si so sebou vezmeš aj kamošku, na kolieskové korčule ešte nie je tak zima a ak začneš behávať a dostaneš sa do prvých mrazov do kondície, môžeš behávať aj cez zimu, je to telu najprirodzenejšie a chudne sa pri tom najviac...
a čo sa týka toho papania, proste musíš sama chcieť prestať...začni jesť menšie porcie, pre istotu si nakladaj na menší tanier, aby si aspoň trochu oklamala oči...večer pri telke chrúm namiesto čipsov očistenú uhorku či červenú papriku....pečivo a chlieb nahraď celozrnnými, na desiatu zjedz nejaké ovocie, na obed sú výborné zeleninové polievky alebo len jemne orestované biele mäso....diétnych receptov je na nete kopa, skús napr. www.wanda.sk tam nájdeš lepšie tipy
Asi najdlhsia doba co som za cely zivot kedy cvicil .....hlavne je prinutit sa, mne sa tiez nechce vzdy, ale viem, ze to bude mat dlhodoby efekt niekedy neskor
Prekonaj sa a ži zdravo!
baby musia byt malinko zagulatene
ale ak chceš schudnúť tak veľmi tak kľudne jedz veľa... ale hlavne zdravých vecí, nie mastných, veľa ovocia a zeleniny plus sa uvoľni a nestresuj, stres je jeden z faktorov, z ktorých sa veľmi priberá... nerozmýšľaj nad tým, koľko musíš zhodiť, ale koľko si už zhodila - teda pozitívne! to je to najdôležitejšie! priberanie tak ako aj každá choroba podlieha psychike, keď si budeš hovoriť, že si tlstá tak budeš priberať...
Bobe: No veru.. asi aj ja začnem opäť apson raz za deň...
Adaadisallares: Nie antikoncepciu neberiem..ale mala som stresové obdobie a problémy aj doma.. takže asi to bolo tým sposobene....len odviknúť si zas nabehnúť na ten dobrý životný štýl..
a inak,aj 55 je v pohode na tovju výšku, ja by som sa toho žrádla nevzdala ale tak,ke´D si sa cítila pretým lepšie