Vazeni rodicia, ucitelia, kolegovia, spoluziaci a pozvane medzipohlavne druhy. Som neuveritelne stastna, ze sme sa tu dnes mohli takto zist a posilnit ducha nasej skoly, nasej komunity, nasej vlasti.
Tak ako dvojkriz na nasej hrdej Slovenskej vlajke hrdo sa tyci uz 2 desatrocia, rovnako hrdo tu pred vami stojim ja v tento vynimocny den na tomto vynimocnom plese.
Rada by som pukazala na testovanie ruzov na prastach. Prosim usadte sa ide o kratku prezentaciu.
Na tomto nakrese mozete vidiet prasa.
Na nakrese cislo 2 mozete vidiet ruz.
Co sa stane ked date ruz + prasa ?
Naruzovane prasa !
To treba zastavit !
Prestanme sa konecne prizerat na to ako sa ruzuju prasata ! Zatial co my, ludia, pracujuci ludia ktori bojujeme a bojovali sme a vzdy budeme obhajovat DEMOKRACIU tolerujeme ako sa ruzuju prasata, deti v Afrike nemaju co do ust !
Ano vazeni aj taka je realita ! Deti v Afrike nemaju co do ust dat !
Stom Globalnemu oteplovaniu!
Rodina, priatelia, sudruhovia, spolubojovnici, obcania hrdeho statu! Zaprisahavam vas ! Prestanme sa podielat na skaze nasej planety ! Teraz si vsetci pripijeme na to, ako sme sa tu krasne zisli a na svetovy mier !
..... A ked uz som si dal tu namahu tak ho aj pouzi uspech zaruceny
@6 No to ano! na zaciatok nieco podobne akoze uvod, na rozosmiatie, odlahcenie situacie. no ale skus www.google.sk a tam napis "ako napisat prihovor" a "ako napisat prejav"... nastuduj si to a urcite das nieco dokopy... neboj, nikto od teba neocakava nejaky super prihovor. Staci ak bude originalny, vtipny, a hlavne nie moc dlhy. Skus si najist partaka opacneho pohlavia, bude to zniet aj vyzerat lepsie...
ak to niekto urobí za teba tak to nikdy nebudeš vedieť urobiť sama.. čiže pekne krásne si to urob sama alebo si pomôž internetom keby to nebolo na nete tak sa ani nečudujem ale je to tam!!!!!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Tak ako dvojkriz na nasej hrdej Slovenskej vlajke hrdo sa tyci uz 2 desatrocia, rovnako hrdo tu pred vami stojim ja v tento vynimocny den na tomto vynimocnom plese.
Rada by som pukazala na testovanie ruzov na prastach. Prosim usadte sa ide o kratku prezentaciu.
Na tomto nakrese mozete vidiet prasa.
Na nakrese cislo 2 mozete vidiet ruz.
Co sa stane ked date ruz + prasa ?
Naruzovane prasa !
To treba zastavit !
Prestanme sa konecne prizerat na to ako sa ruzuju prasata ! Zatial co my, ludia, pracujuci ludia ktori bojujeme a bojovali sme a vzdy budeme obhajovat DEMOKRACIU tolerujeme ako sa ruzuju prasata, deti v Afrike nemaju co do ust !
Ano vazeni aj taka je realita ! Deti v Afrike nemaju co do ust dat !
Stom Globalnemu oteplovaniu!
Rodina, priatelia, sudruhovia, spolubojovnici, obcania hrdeho statu! Zaprisahavam vas ! Prestanme sa podielat na skaze nasej planety ! Teraz si vsetci pripijeme na to, ako sme sa tu krasne zisli a na svetovy mier !
..... A ked uz som si dal tu namahu tak ho aj pouzi uspech zaruceny