Prosim Vas mohly by ste mi pomoct z jednou babou chcem vediet ci je podla vasho nazoru do mna 1.mi nechcela dat facebook potom mi dala 2.stale sa na mna pozera a usmieva sa na mna 3.pyta sa furt ci m
@monstergp - medziľudské vzťahy sú takzvane "analógové", čiže plynule sa vyvíjajúce a prechádzajúce z jedného stavu do druhého, a počas tohto prechodu môžu prejsť hromadou rôznych iných stavov.
naproti tomu, ty sa k nim, vyzerá to, staviaš takpovediac "digitálne", čiže ako keby existovali len dva stavy - je do mňa/nie je do mňa, resp. chodím s ňou/nechodím s ňou.
pokiaľ si ešte pamätáš niečo z fyziky, tak si možno spomenieš že pri prevode analógového signálu na digitálny nastáva strata časti informácie, keďže ju digitálny proste nevie zachytiť tak presne a celistvo ako je uložená v analógovej forme.
čím ti chcem povedať že daná holka sa pravdepodobne nenachádza ani v stave "je do mňa", ani v stave "nie je do mňa", ale niekde medzi nimi, predpokladám skôr niekde bližšie k tomu "nie je do mňa". snaží sa ťa momentálne nejakým spôsobom spoznať, a má pocit že si jej sympatický, alebo niečo také, takže sa jej nič nepýtaj, ber ju v zásade ako kamarátku u ktorej máš šancu na niečo viac, pokiaľ sa ONA tak rozhodne, a daj jej čas a šancu v kľude ťa spoznať, kým bude vedieť či je jej analógový emocionálny stav reprezentovateľný ako binárne "som do neho".
možno by ťa aj chcela (lol) ale svoje čislo jej nedávaj lebo ked jej napíšem sms a v nej bude "chibaš myy veľmy mylujem ta" tak ju asi najprv jebne a potom tí dá kopačky
A ked sme uz pri tych mudrcoch co tu vypisuju jak vedia gramatiku skuste si pisat z klavesnicov ktora nema verbalne znaky vsetky pismena su uplne inde kde maju byt a este ste u niekoho oneho neverim ze by ste to napisali lepsie ako ja ok tak tu nemudrujte lebo okrem slovenciny nemam horsiu znamku ako 1 len zo slovenciny mam 2 tak nemudrujte.
Prosím Vás mohly by ste mi pomôcť s jednou babou ?Chcem vedieť či je podľa vášho názoru do mňa 1.Nechcela mi dať facebook potom mi dala ten facebook !2.Stále sa na mňa pozerá a usmieva sa na mňa 3.Pýta sa ma stále či mam niejakú lásku 4.Dokonca sa chce aj stretnút a chce aj moje číslo Prosím Vy skúsenejší je podľa Vás do mňa a môžem sa jej spýtať či nechce so mnou chodiť alebo nie ?
@monsterqp Vole, riesenie: Ak to nieje iba cez net ale na zivo, tak by si to mal skusit sa s nou stretnut a tak... To ci ta chce je relativny pojem a tie narazky môžu niečo naznačovať, alebo sa snazi s tebou iba manipulova´t... A ak je to cez net, tak pozor na 40rocneho Plesouna s Lubrikantom v ruke.
@monsterqp tvoje iq nezavisi od klavesnice ale to pochopíš až neskôr .. keď si to po sebe o par rokov prečítaš. Budeš sa smiať.. ako vačšina tychto ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
a to "zo mnou" na konci, tak sa prezradí východniar alebo teda neznalec gramatiky, no v tomto prípade sú oba prípady pravdivé
a ked ti dala fb tak to ti isto v dohladnej dobe da aj nie co ine
"Vážne?? A aká je, hovor??"
"Neviem, nemá príliš vyplnený profil."
@antifunebracka všimli
@monstergp - medziľudské vzťahy sú takzvane "analógové", čiže plynule sa vyvíjajúce a prechádzajúce z jedného stavu do druhého, a počas tohto prechodu môžu prejsť hromadou rôznych iných stavov.
naproti tomu, ty sa k nim, vyzerá to, staviaš takpovediac "digitálne", čiže ako keby existovali len dva stavy - je do mňa/nie je do mňa, resp. chodím s ňou/nechodím s ňou.
pokiaľ si ešte pamätáš niečo z fyziky, tak si možno spomenieš že pri prevode analógového signálu na digitálny nastáva strata časti informácie, keďže ju digitálny proste nevie zachytiť tak presne a celistvo ako je uložená v analógovej forme.
čím ti chcem povedať že daná holka sa pravdepodobne nenachádza ani v stave "je do mňa", ani v stave "nie je do mňa", ale niekde medzi nimi, predpokladám skôr niekde bližšie k tomu "nie je do mňa". snaží sa ťa momentálne nejakým spôsobom spoznať, a má pocit že si jej sympatický, alebo niečo také, takže sa jej nič nepýtaj, ber ju v zásade ako kamarátku u ktorej máš šancu na niečo viac, pokiaľ sa ONA tak rozhodne, a daj jej čas a šancu v kľude ťa spoznať, kým bude vedieť či je jej analógový emocionálny stav reprezentovateľný ako binárne "som do neho".
9w_VZgd3v0naM:&imgrefurl=//pozrisi.sk/anketa/V-noci-spim-&docid=cIfv1qPxfgJDoM&w=225&h=261&ei=6zQ7ToCYHMmq8QPbnOnqAg&zoom=1&iact=hc&vpx=202&vpy=427&dur=3525&hovh=150&hovw=129&tx=88&ty=72&page=3&tbnh=144&tbnw=124&start=34&ndsp=20&ved=1t:429,r:0,s:34&biw=1360&bih=665" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?q=foreve...
A mala pravdu.
2. @antifunebracka to vystihol !
3. v škole si nemal rád hodiny gramatiky
4. si fake...
4. alebo to všetko myslíš úplne vážne !
ale teraz neviem, ktoré si vybrať
ale prosím vás, vy všetci FAKE-y, nepíšte s toľkými! gram.chybami, potom vás to hneď prezradí...nebuďte prúhlednýý
+ môžeš dať fejk mail lebo sa to nijako neoveruje, nepríde ti ani aktivácia konta
+ založiť si nový mail na ďalších 10 nickov nie je nič ťažké
FAIL tohto portalu
aj ked som mal z nej 2
každopádne, záujem možno má, ale či by s tebou chcela chodiť?
mne sa to celkom páči ...