čawte ľudia,nevedel by mi niekto poradiť,ako sa dá zvýšiť telesná teplota???zajtra nechcem ísť do školy a ak nebudem mať teplotu,doma ma nenechajú počula som už o jedení kriedy,ale neviem čo to urobí....prosím poradťe
keď nechceš ísť do školy tak stačí behnúť doktorke po ospravedlnenku za 2 eurá a môžeš sa pol dňa túlať po meste alebo ísť sa previesť niekam vlakom tak neviem v čom je problém . všetci túžite len po horúčke ale jak chceš ja ti moju prenechám spolu s nádchou
jedna 5 hore-dole... to mas jedno. nebud blba a nejedz ziadne toxicke latky pre cloveka.... pripadne ked ti to az tak vadi, tak si skus suchat chvilku pod pazuchou ruku napriklad alebo daj si tam nieco horuce aby sa ti zvysila teplota na tom mieste a potom pred rodicmi si daj teplomer pod pazuchu a urcite ti teplomer ukaze ako zvysenu teplotu.
to máš čo za rodičov? ja som teraz bola 4 dni doma, lebo som bola chorá, ale napríklad vôbec som nemala teplotu.. to akože keď ti je zle a nemáš teplotu tak pôjdeš do školy?!
och och ledva sa škola začala, a už sa ulievame?? ja mám teraz nádchu takú, že mi to lezie až na dutiny a ide ma z toho trafiť, radšej by som v škole sedela! dnešná mládež, nič si to nevie vážiť.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ježiš vy mladí ste amatéro :/
pre takéto prípady 6polievkových lyžíc alebo jednu žufanku pred jedlom
ale myslím že ak chytíš teplomer (ak máte ortuťový) a strasieš ho na opačnú stranu tak tým nič nepokazíš