Mám 15 rokov a velmi sa mi páči jeden chalan zo školy- presnejšie z mojej triedy. Ja nemala som ešte chalana a neviem ako mu to mám povedať. bojím sa že keď mu to poviem priamo, tak to nepochopí a ak sa mu náhodou nepáčim tak by mi to bolo velmi trápne...
no..ja mam nejaky podobny problem ale neni to chalan s mojej triedy ale chodi o triedu vyssie...podla mna by si mu to mala povedat..alebo ist s nim von a tak zistis ci si rozumiete alebo to nema vyznam....
To su mi problemy. Neviem, čo riešiš. Pokial to nie je totalny tulpas ako napriklad ja, tak ak sa neho krajsie pozries, hned sa mu postavi v tom veku. Určite nemá veľké nároky na dievča ešte a tak s tebou chodiť bude, ak mu dojde, ze nie si proti.
ale je to tvoj spolužiak ne?to je podla mna také blbšie chodiť so spolužiakom...si už na strednej nie? ja neviem pozvi ho či nekam nepôjde von ked sa ti lúbi ale ja osobne by som so spolužiakom nechodila náhodou vam to nevyjde a musíte spolu tráviť každý den v škole...ale tak držím ti palce!!
awoojko.. ....tvar sa najma normalne....teraz sa nezacni pred nim predvadzat a tak,jop..?lebo to moze dopadnut fakt zlee.. ....skus sa s nim najprv dobre spriatelit a neskor uvidis ako to idee....ci lepsou alebo aspon takou primeranou cestou...!..nicoho sa nebooj....u kazdeho je nieco po prvykrat.. ..drzim palce,len smelo do toho....keby nieco kludne sa ozvi,pomozem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Sak ak vam bude spolu dobre, mozno mu to dojde aj samemu .
good luck