ako najlepsie urobit babu celi ak od vizlecenia az po koniec pls odpovede len seriozne neni mozete aj babi ake pociti co am robi dobre a tak dakujem vopred
lol hadam necakas plno serioznych odpovedii =D=D vies co....ako prve jej daj satku na oci a zvysok nechaj na niekoho skusenejsieho co to spravi za teba =D
Maňýcy na abclynuxu.cz vymyslely taký nápad, že každé ý sa nahraďý ypsylonom... Makké y sa nepoužýva preto, lebo to zmakčuje, a pry ypsylone sa to dá poryešyť makčeňmy. Ale teda toto zmysel najskôr nemá. (vyď komentáre tam) » www.abclinuxu.cz/blog/BLB/2009/8...
ked je to po prvy raz, vzdy je to tazke ,chces aby to bolo perfektne,ale vyzliekanie je fajn staci ked to budes robit pomaly a širokym usmevom ,vedel by som ti poradit .
@etelnair Ja si s ľuďmi ruky radšej nepodávam a keď musím, tak vždy myslím na žltačku a ako si čo najskôr pôjdem tú ruku umyť a dovtedy s ňou nebudem nič robiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
takto nejak vyzera
Kúp jej grilované kura, to je všetko, stačí.
Ja byť chlap, tak to radšej strčím do nejakého aspoň plyšáka, nie do nejakej otravnej onej, navyše slizkej.
Nasa draha slovencina ma aj ypsilon, uz nepiseme "píš ako počuješ"
The primary principle of Slovak spelling is the phonemic principle, "Write as you hear".
polej benzinom a podpal.
co to ma s tym, ze nepise ypsilony??
@etelnair no ta nafukovacia pomocka by bola vhodna, ale len v pripade, ze by nebol bruchomluvec pretoze vela pravdy by sa mu od nej nedostalo
skus forum lubim .sk
@49 Nikdy.
@54 neni zly napad