Mám blbý pocit keď toto píšem takže chcem byť račej v anonymite.Môj problém je v tom , že som prechladla a vždy keď som na vécku aa ehhm cikám ,,,tak maa to strašne štípe a teras sa tam objavila aj krv.Nie ako keď máte krámy že riadne ale trochu do červe
no takže ja som sa narodila a mala som problémy s močovymi cestami a stále aj mám ...neni to hamba 3x krát som mala ísť na operaciu proste je to hrozne na dlho ale poviem ti upaluj doktorke!!! to neni vobec dobre...
zapal mocovych ciest.. ked uz je tam krv sama to len tak neprelezis.. treba to poriadne preliecit lebo potom sa vracia a nie je to nic prijemne..
ale co mozes zatial spravit je ze musis vela pit caj aj ked je neprijemne chodit na zachod ale tak zabranis ako tak mnozeniu bakterii.. najlepsie je kupit si urologicky caj.. mozes si popripade dat ibuprofen, casta hygiena, nejaky teply kupel ja som sa takto dokazala celkom uspesne sama preliecit..
ale urcite chod k doktorke to co som napisala ti mozno akurat zmierni ten priebeh.. potrebujes antibiotika
utekaj k doktorke. mne sa to opakuje dosť často (kvôli hlúposti a vraj aj kvôli genetike) a je to strašné. dá ti antibiotiká, vypi litre urologického čaju, prečisti to, nos tielka a dlhé tričká. a bude lepšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ale co mozes zatial spravit je ze musis vela pit caj aj ked je neprijemne chodit na zachod ale tak zabranis ako tak mnozeniu bakterii.. najlepsie je kupit si urologicky caj.. mozes si popripade dat ibuprofen, casta hygiena, nejaky teply kupel ja som sa takto dokazala celkom uspesne sama preliecit..
ale urcite chod k doktorke to co som napisala ti mozno akurat zmierni ten priebeh.. potrebujes antibiotika
utekaj k doktorke. mne sa to opakuje dosť často (kvôli hlúposti a vraj aj kvôli genetike) a je to strašné. dá ti antibiotiká, vypi litre urologického čaju, prečisti to, nos tielka a dlhé tričká. a bude lepšie.