@kajs Odkiaľ si vzala, že sa na tebe bavíme? Ak máš naozaj vážny problém, tak ho popíš, touto anketou aj tak nič rozumné nedosiahneš, kľudne si si mohla ťahať aj slamky...
@flussica Keď ju miluješ, nie je čo riešiť. Ja aspoň nemám dilemu.
dievca,je to na smiech..je jasne ze 'M' da vacsina mozes to dotycnemu rovno oznamit, ze si si ho vybrala na zaklade sympatii ludi z birdzu ku jeho zac.pismenku
@kais Ale ved my sme si z Teba ani len neutahovali. Suhlasim absolutne s tym, co povedala @snehovavlocka - ostatne, moj komentar si utahoval skor z nej, tak som rada, ze sa pripojila k uskrnom, neni na mna nastvana za to, ze tu o nej sirim pochybne klebety a berie vsetko s nadhladom .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
inak zmysluplna anketa..
@flussica Keď ju miluješ, nie je čo riešiť. Ja aspoň nemám dilemu.
Inak sa mi páčia ešte Z (preto aj ten nick) a F.
Vyhlasujem revolúciu! Používajme mená začínajúce na Y!
ak by to boli nové mená a nie len pozmenené I a J, brala by som Y, napríklad Ylermi je pekné
Keď sme už pri tom, smiem ti verejne zaželať všetko najlepšie?
A nie všetky, kukaj na to, čo je dnes v kalendári, tam nie je ani jedno M!
to, tak som to myslela, nie,že sa tu rozmohnú Yany a Yvanovia či Yozefovia
(A síce anglické mená veľmo nemusím, Yossarian je super
veru áno, Yossarian sa mi tiež páči a nie je až také "preľudnené"
@flussica moja povesť tým vážne utrpela
to veru nie je a hlavne neviem, ako to správne čítať (teda, nebola by som si istá tým, či by sa za moje /josarian/ na mna dakto škaredo nepozeral
myslím, že by si to vyslovila dobre, a ak by náhodou nie, skús hneď zakašľať, že ti len preskočil hlas
ale to s tým kašľaním je dobré!
škoda, že to ešte nemám odskúšané...
@wanilka