@notme ja som objavil Spotify len pred rokom a pol a od vtedy YT aj všetky ostatne alternativy pre mňa už neexstujú ... nehovoriac že ma to víde len 1,5e na mesiac
@deficit nápdobne, akurát že ja som založil spotify family ... za rok a pol mam vytvorené 2 playlisty z cca 1000 skladbami a vela albumov v obľubených ... a počúvam väčšinov offline mimo wifi pásma
kks to vazne? soundcloud neni v moznostiach? ja najradsej pocuvam sety, kde je vela dubplatov napriklad alebo zaznam zo ziveho vystupenia a je to zazivnejsie zmixovane, ako pustat pesnicku po pesnicke to som nikdy nemal rad, radio? fu to nedavam teda urcite nie tie slovenske..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@elmsi
a sluchadlam sa vyhýbam, mam v práci hudby až nad hlavu, takže keď mám free, preferujem ticho... a najlepšie vonku, v prírode, na pobreží...
spolu s 10gb dátami mesačne vždy počúvam čokoľvek (teda môžem, tvárime sa že nepočúvam dva albumy dookola)