To akože ty chces brať proteiny? Tie čo vytvaraju svaly? Nepomílila si si svoje pohlavie??
Tak samozrejme, môže aj žena brať proteiny, nič ti to nespraví, možno prospeje, ale ak budes popritom cvičiť, vypracujes si mužsku postavu, a zničís elý život...
Mal som taku spolužiačku, ktorá mala nadváhu, a ona bola moc lenivá tak nemohla schudnuť, a ona si povedala: Vsak nie som až taká hrozná... Kaslem nato, budem si jesť kolko chcem, ako chcem, a zmierim sa s tým, že som taká, aká som....
A začala posilnovať, že chcela byť boxerka A teraz je z nej taká gula, že konec... A hovorí: Ach, keby som vtedy mala rozum... Teraz už fakt neschudnem, vtedy som este nebola tak hrozná.. Ale teraz... Myslela som si, že takto sa vsetko vyriesi....
Takže ak más nadváhu, tak radsej začni chudnuť, toto nie je riesenie...
A ak nemás, tak to neber, lebo je to pre mužov...
kedze som v noci neuveritelne zle spala tak sa strasne tesim do postele..ale este budem mat do siedmej skolu takze to bude musiet este pockat... takze by som si dala dobru teplu kavicku
Ženy by mali ideálne prijať 0,5g bielkovín na KG telesnej hmotnosti, ideálne zo stravy, ak to nie je možné tak kľudne siahni po proteine... Podľa mňa ti to neuškodí, sú aj proteiny určené čisto pre ženy, najvhodnejšie sú vraj srvátkové z kravského mlieka. Nie som žena, takže nemôžem posúdiť.
@Qwedsayxc
toto akoze myslis vazne hej? Naco pises o necom o com vobec nemas zjavne ani paru. @cikinqo 0,5g/kg je malo na hocikoho, este aj na osobu, co lezi cely den v posteli....
Kludne ber, cvic a nenechaj sa odradit blbymi recami. Ak budes mat fit postavu a zrazu nebudes rozkysnuta ako 90% populacie, tak sice najskor prijdes o vela "kamaratiek" ale to nevadi + aj vela muzov ti to bude hovorit ale to je proste preto, ze radsej vytvarat vseobecny taky nazor. Lebo proste take su out of leage pre nich
Ano, mozes brat taky aky beru muzi.Proteiny sa neradia na muzske/zenske lebo su to v podstate len bielkoviny. to co je pisane v #2 je uplna kktina, zalezi to od toho ako budes jest a co budes robit nie ze si kupi zena protein a za 2 roky je z nej chlap a to co pisal v @2 ze proteiny su pre muzov to ako keby teraz bielkoviny[maso] bolo len rpe muzov. Niekto nieco niekde pocul a siri to dalej aj ked su to kkciny potom to tak vypada..
@vitaeestamor ja neviem, nejako veľmi týmto "práškom" nerozumiem, počúvam mojich kamarátov, ktorí cvičia a tí mi povedali, že je to dobré aj na regeneráciu svalov...preto si to dávam
lebo som mávala často svalovú horúčku (ešte sa s obľubou napchávam magnéziom, lebo mávam kŕče - ale to odjakživa, aj keď som necvičila)
....a neviem, asi si to dávam "bezefektne" keďže toho nemám doma plnú pikslu, ale hneď po cvičení si to nechám namiešať vo fitku
Za efekt napriklad zastavenie katabolizmu po treningu ked robis napriklad sacharidove vlny alebo inu dietu zameranu na spalovanie tukov a ponechanie co najviac svalovej hmoty.
Efekt to nema, lebo do hodiny ti to proste zaludok nestihne spracovat. Telo je este akokeby v soku. Zaludok nema dost energie a krvi.
@vitaeestamor krv sa presunie celkom rychlo po treningu tam, kde treba a nie hodinu. Uz 10 min po treningu kludne staci ale nezrobi to nejaky vyrazny rozdiel medzi tym a hodinou. A takisto po treningu telo nezerie svaly, ak to nie je velmi dlhy trening ale tam je uz potom vhode suplementovat aj pocas treningu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tak samozrejme, môže aj žena brať proteiny, nič ti to nespraví, možno prospeje, ale ak budes popritom cvičiť, vypracujes si mužsku postavu, a zničís elý život...
Mal som taku spolužiačku, ktorá mala nadváhu, a ona bola moc lenivá tak nemohla schudnuť, a ona si povedala: Vsak nie som až taká hrozná... Kaslem nato, budem si jesť kolko chcem, ako chcem, a zmierim sa s tým, že som taká, aká som....
A začala posilnovať, že chcela byť boxerka A teraz je z nej taká gula, že konec... A hovorí: Ach, keby som vtedy mala rozum... Teraz už fakt neschudnem, vtedy som este nebola tak hrozná.. Ale teraz... Myslela som si, že takto sa vsetko vyriesi....
Takže ak más nadváhu, tak radsej začni chudnuť, toto nie je riesenie...
A ak nemás, tak to neber, lebo je to pre mužov...
toto akoze myslis vazne hej? Naco pises o necom o com vobec nemas zjavne ani paru.
@cikinqo 0,5g/kg je malo na hocikoho, este aj na osobu, co lezi cely den v posteli....
Kludne ber, cvic a nenechaj sa odradit blbymi recami. Ak budes mat fit postavu a zrazu nebudes rozkysnuta ako 90% populacie, tak sice najskor prijdes o vela "kamaratiek" ale to nevadi + aj vela muzov ti to bude hovorit ale to je proste preto, ze radsej vytvarat vseobecny taky nazor. Lebo proste take su out of leage pre nich
@popelkasavolam Ano mozes, smelo. Zalezi na tom, co chces dosiahnut, ci nabrat, ci ides chudnut, atd. Lepsie rozpisat cely problem.
lebo som mávala často svalovú horúčku (ešte sa s obľubou napchávam magnéziom, lebo mávam kŕče - ale to odjakživa, aj keď som necvičila)
....a neviem, asi si to dávam "bezefektne" keďže toho nemám doma plnú pikslu, ale hneď po cvičení si to nechám namiešať vo fitku
Efekt to nema, lebo do hodiny ti to proste zaludok nestihne spracovat. Telo je este akokeby v soku. Zaludok nema dost energie a krvi.