@12pusinka16 Zistila si to prostredníctvom internetu a stránok typu: sme.sk ..topky.sk a pod ? ..Ak hej tak ti poviem rovno že si nezistila vôbec nič pravdivé a nechala si sa ojebať maximálne médiami ..
@jaro1991 Sú to ľudia ako my ..Nemohli hneď prísť s presnými požiadavkami ..nie sú to odbornci politiky..Iba nespokojní občania SR ..Teraz už po konzultovaní s rôznimi odborníkmi sú tie požiadavky scelené ..jasné a presné ..
A aj keby boli blbí ako táčky..ide tam každý za seba ..nie za organizátorov..
@savu nie vieš čo zistila som to asi tak že mi to povedala kamaratka mojej prababky z 57 kolena . Kludne maj svoj názoor, ale prosím ta nesnaz sa obvplivnovat ten moj a dokazovat ze ty to vieš najlepšie
drbem takéto lavičácke pochody.. Oskar Dobrovodský ich prosil že či by tam nemohol vystúpiť a dať najavo svoj nesúhlas aj s neriešením cigánskeho problému.. (pre tých čo nechápu link ). A ten prijebaný organizátor mu povedal že si tam neželá ľudí ako on. Podľa mňa je to banda chujov a najradšej by som ich vyfackal.. revolucionári.
ja som bol na dvoch tých protestoch zatial sa pozrieť ale gorila ma moc nejebe, že politici ryžujú čo najviac keď sa dá viem už dávno, žiadne odpočúvania môj názor nezmenili.. z velkej časti je to "demokratická" snaha o dáky "lepší štát a krajší kapitalizmus s neskorumpovanými dobrými politikmi" čo mne moc nehovorí, ale zas to prerazenie policajných kordónov a pokrik na parlament "poďte von" sa mi pozdával)
@majo16 si zabudol spomenúť že je to člen anči malíkovej NaS kokotiny, asi tam bude pes zakopaný) čo belousovová, poťažmo SNS urobili pre adekvátne vyriešenie toho problému, keď mohli? rád sa nechám poučiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
A aj keby boli blbí ako táčky..ide tam každý za seba ..nie za organizátorov..
@majo16 si zabudol spomenúť že je to člen anči malíkovej NaS kokotiny, asi tam bude pes zakopaný) čo belousovová, poťažmo SNS urobili pre adekvátne vyriešenie toho problému, keď mohli? rád sa nechám poučiť
ale všetci čo môžete a nejdete by ste sa mali hanbiť... pindať pri pive vie každý ale ked sa konečne niečo zorganizuje serete na to.
možno príde spamätanie ked tu po 4 rokoch vlády smeru a spol bude všetko na kolenách...