skôr by tu nemuseli byť tie fejky a ľudia, čo si zakladajú účet kvôli nejakej fakt kravine typu: ,,Som tehotná, keď sa chalan na mňa usmial?" a viac sem neprídu...
@hoperpohroma ja ťa do istej miery chápem, ale chcel som nadviazať na fóra ktoré mali v názve aneb...keď dáš do google protest za opravu birdzu tak tam to uvidíš
nic, kazdy ma svoj vlastny zivot pomimo birdzu, a zivoty vacsiny ludi sa netocia len okolo birdzu, a nemozno sudit len na zaklade takejto hlbokej charakteristiky
@turgon S hlboko pokorným ospravedlnením za nevhodný komentár v inom fóre sa vykupujem komentárom v tomto fóre a prispievam názorom, že títo ľudia by mi niekedy zrejme mali byť príkladom .
Ja síce nepridávam príspevky do fóra (ani ankety...), ani nepíšem blogy ale pridávam fotografie, píšem statusy a komentujem a reagujem na diskusie a ankety :p
pozri sa,ja som sa sem dosiel poradit s niecim a napokon sa mi tu zapacilo,clovek sa tu aj co to dozvié ,moze poradit,a hlavne sa tu nauci negramaticnost ,nespisovnost atd.
@54 súhlas Ja blogy tiež nejako nepíšem, aj tak to nikto nečíta, je jedno, či to mám uložené v ntb alebo to sem zavesím, jedniný rozdiel že ak to sem zavesím, niekto mi môže ukradnúť nápad a keď spravím fórum, debili píšu kraviny a nedočkám sa normálnej odpovede od nikoho (česť výnimkám). Takže len pozerám, ako to tu ide do ešte väčších sračiek A je z toho viac škody ako úžitku.
@turgon@0 no to teda nie je, ani trochu? o neaktívnych užívateľoch si nemyslím nič lebo mi nedávajú žiadny materiál na základe ktorého by som si o nich niečo myslel, neprispievajú, takže ako keby tu ani neboli, takže mi môžu byť ukradnutí. a ako to súvisí s opravou birdzu to teda vážne, ale vážne netuším
@flyleaf Ja som kedysi Daniela tak ľúbila. Ešte keď bola len druhá časť alebo prvá? Neviem. No ešte na kazete som pozerala tie filmy. Doma mám len 3,4,5 diel kníh a aj by som si ich prečítala, ale...
Nič, čo si mám o nich myslieť? Nie je nutné, aby sem každý zakladal fóra, ankety a podobne. Proste sú tu zaregistrovaní, a možno sem ani vôbec nechodia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Je mi to jedno Nemusí tu každý robiť 1 fórum denne len aby bolo. Ja tak chodím na mtbiker-a, väčšinou len čítam, zapájam sa minimálne
By the way, to "aneb" mi tam vadí.
bud uplne po cesky alebo uplne po slovensky, aneb ma normalne ze slovencinou nahraditelny ekvivalent ktory sa vola alebo
Ale nie , cakal som ze chces spravit nejaky pochod za opravu
Čítať môžu aj "nebirdzáci" bez registrácie, a ak sa registrovať chcú, tak nech čítajú, pokiaľ z nich nebudú @6.
A inak ešte @11.
» www.birdz.sk/forum/protest-z...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/protest-z...
" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum/protest-z...
» www1.birdz.sk/forum/protest-z...
» www5.birdz.sk/forum/protest-z...
» www.birdz.sk.webka.sk/forum/protest-z...
no a odkial vis,ze taky existuju?
pozri sa,ja som sa sem dosiel poradit s niecim a napokon sa mi tu zapacilo,clovek sa tu aj co to dozvié ,moze poradit,a hlavne sa tu nauci negramaticnost ,nespisovnost atd.
ale myslím si, že henten jeden birdzák je kokot
@admin
@birdz
niektorých však potom zrazu prepne a....
» www.birdz.sk/webka/hawaitype...
drogy a internet nie sú dobrí kamaráti